Ponturi Pariuri Tenis Iga Swiatek vs Cori Gauff

BETANO

Finala turneului de la Roland Garros are loc astăzi începând cu ora 16.00 și le aduce față în față pe Iga Swiatek și Cori Gauff. Cele două merită să joace cu trofeul pe masă fiind pe departe cele mai bune jucătoare de la acest turneu. 

Iga Swiatek este o jucătoare din Polonia de 21 ani, liderul mondial în tenisul feminin. Ea traversează o perioadă senzațională, înregistrând numai puțin de 34 victorii consecutive în circuit, perioadă în care a câștigat 5 titluri consecutive, la Doha, Indian Wells, Miami, Stuttgart și Roma. Ultima ei înfrângere datează din luna februarie, când a pierdut cu Ostapenko la Dubai, de atunci pierzând doar 6 seturi din 68 disputate. Iga este în fața celui de-al 2-lea trofeu aici, după ce în 2020 trecea de Sofia Kenin, într-o finală care a durat doar 80 minute. Pornită drept mare favorită la începutul turneului, poloneza și-a respectat blazonul și și-a pulverizat adversarele, singurul set pierdut fiind cu Zheng în optimi, într-o partidă în care nu s-a pus însă niciun moment problema învingătoarei, următoarele seturi fiind câștigate cu 6-0, 6-2. Le-a eliminat pe rând pe Tsurenko, Riske, Kovinic, Zheng, Pegula și pe Kasatkina în semifinale, prestând un tenis variat, extrem de greu de contracarat. 

cota2.ro

Cori Gauff ajunge la doar 18 ani in prima sa finală de turneu de Mare șlem, însă acest lucru nu pare să surprindă pe nimeni, ea fiind un nume important în tenisul feminin de câțiva ani. Cori are deja 2 titluri WTA câștigate și a apărut de ceva timp în prim plan, cu victorii la cele mai importante jucătoare ale lumii. Aici a jucat foarte bine și nu a pierdut set, deși a avut un traseu greu cu adversare precum Roberta Marino, Van Uytvanck , Elise Mertens, Kaia Kanepi, Sloane Stephens sau Martina Trevisan. Gauff este o jucătoare ofensivă, care caută ea punctele, înregistrând de regulă multe puncte câștigătoare dar și destule erori neforțate.

În acest moment, Iga Swiatek pare invincibilă, iar pentru a avea vreo șansă, Cori Gauff trebuie să riște mult la serviciu și să obțină multe puncte "ușoare". Jucătoarea din SUA este recunoscută în circuit pentru că face multe duble greșeli, iar aici, deși nu a pierdut set are 33 duble greșeli în 6 meciuri, față de doar 5 ale adversarei sale. Cele două s-au întâlnit de 2 ori în carieră, meciuri câștigate de Swiatek în care Gauff a înregistrat 5, respectiv 4 duble greșeli. Ajunsă la doar 18 ani într-o finală de mare șlem, este clar că emoțiile există pentru Gauff, iar mingile returnate cu precizie de către Swiatek o pot enerva. Merg pe Cori Gauff - peste 5.5 duble greșeli, cotă 1.83 în Betano. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Iga Swiatek vs Cori Gauff
Pronostic:
Cori Gauff - peste 5.5 duble greșeli
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro