Ponturi Pariuri Tenis Rafael Nadal vs Casper Ruud

BETANO

Iată - ne ajunși în finala turneului de la Roland Garros, ediția 2022, finală în care îi găsim pe Rafael Nadal și Casper Ruud.

Deși mulți nu îl mai vedeau capabil să revină la cel mai înalt nivel după accidentările din 2021, Rafael Nadal este aproape de al 2-lea titlu de mare șlem al sezonului, calificându-se pentru a 14 oară în finală la Roland Garros. Despre Rafa am tot vorbit pe parcursul acestui turneu.El este văzut de mulți drept cel mai mare jucător din istorie, un jucător care în ultimele două decenii a marcat lumea tenisului, în special pe zgură. El deține recordul de 21 turnee de mare șlem câștigate și are de-a lungul carierei numai puțin de 91 de titluri ATP. Anul acesta a jucat destul de puțin, dar a obținut 3 trofee importante, la Australian Open, Melbourne Summer Set 2 și Acapulco. Nadal a avut un traseu foarte greu începând cu faza optimilor de finală, trecând de noua senzație Auger Aliassime în 5 seturi, de liderul mondial și marele său rival Novak Djokovic într-o partidă de peste 4 ore și de Alexander Zverev în semifinale după retragerea acestuia din cauza unei accidentări îngrozitoare. 

cota2.ro

Casper Ruud încununează 2 ani în care a jucat extraordinar, cu prima finală de mare șlem, chiar pe suprafața sa favorită. Ruud are la doar 23 ani, 8 titluri câștigate, fiind la această oră unul dintre cei mai buni jucători din circuitul masculin. El se află momentan pe locul 8 ATP cu un potențial imens de creștere în următorii ani. Casper are victorii cu Zverev, Schwartzman, Tsitsipas ori Auger Aliassime fiind capabil să învingă pe absolut oricine într-o zi bună. Așa cum am anticipat, aici a profitat de o tragere la sorți foarte bună, neavând pe traseu niciun adversar din top 10 ATP. A trecut de Tsonga, Ruusuvuori, Sonego, Hurkacz, Rune și Marin Cilic, o singură partidă fiind încheiată în minim de seturi. Ruud are o serie de 10 partide câștigate consecutiv în circuit, cea mai lungă din carieră. 

Rafael Nadal este în fața celui de-al 14-lea trofeu la Roland Garros, o performanță care va fi greu de egalat vreodată de cineva. El a jucat foarte bine în turneu deși a avut adversari mult mai dificili decât Ruud, care a profitat de un traseu mult mai lejer. Este prima întâlnire directă între cei doi, însă putem lua ca reper meciurile lui Ruud contra lui Djokovic, când Casper nu a reușit să câștige nici măcar un set în 3 întâlniri. Norvegianul are anul acesta pe zgură înfrângeri cu Lajovic, Van de Zandschulp sau Carreno Busta și nu îl văd să îi pună probleme unui Nadal aflat în formă maximă. Văd o victorie în 3 seturi sau chiar dacă Ruud va câștiga un set nu îl văd cu un total de peste 15.5 game - uri. 



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Rafael Nadal vs Casper Ruud
Pronostic:
Casper Ruud - sub 15.5 game-uri
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 6.00
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro