Ponturi Pariuri Tenis Tallon Griekspoor vs Aljaz Bedene

BETFAIR EXCHANGE

Incepe sezonul de iarbă, iar noi vă oferim un pronostic de la turneul de la Hertogenbosch, pentru meciul dintre favoritul gazdelor, Tallon Griekspoor și Aljaz Bedene. 

Tallon Griekspoor este un sportiv din Țările de Jos, momentan pe locul 56 ATP. Deși nu a reușit încă să câștige vreun titlu important, el este pe un puternic trend ascendent în ultimii 2 ani, fiind în cea mai bună perioadă a carierei sale. Griekspor a ajuns aici grație rezultatelor excelente din turneele Challenger și ITF, acolo unde a câștigat numai puțin de 10 turnee, 8 dintre ele în anul 2021. Finalul anului trecut a fost incredibil pentru olandez, care a avut numai puțin de 28 victorii consecutive între luna septembrie și sfârșitul anului. Anul acesta are victorii cu Fognini la Australian Open și cu Davidovich Fokina la Roland Garros. 

cota2.ro

Aljaz Bedene vine după un turneu reușit la Roland Garros, mai ales în condițiile în care a jucat extrem de puțin în ultimul timp, fiind afectat de o accidentare ce l-a ținut departe de teren peste 8 luni de zile. Slovenul a jucat doar 8 partide în acest an, 5 dintre ele fiind pierdute. Ajuns la 32 ani, Bedene a fost un mare talent, irosit însă din cauza deselor accidentări și pare mai aproape de retragere decât de revenirea în top 50, unde s-a aflat în urmă cu 4 ani. 

Voi merge pe victoria lui Tallon Griekspoor, un jucător aflat pe val, care va beneficia și de susținerea puternică a suporterilor olandezi. Bedene are o condiție fizică slabă și cred că va forța încheierea rapidă a punctelor, în schimburile lungi având dezavantaj. 


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Tallon Griekspoor vs Aljaz Bedene
Pronostic:
Victorie Tallon Griekspoor
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: 7.47
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro