Ponturi Pariuri Fotbal Austria vs Danemarca

BETFAIR SPORTSBOOK

Austria și Danemarca se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, în Liga Națiunilor. Austria a avut o nouă campanie ratată de calificare la Campionatul Mondial. A terminat pe locul 4 într-o grupă cu Danemarca, Scoția și Israel, apoi a pierdut și barajul Țării Galilor, scor 1-2. Echipa nu a mai prins turneul final mondial din 1998, situație similară cu a României. Conducerea Federației a decis să îl numească selecționer pe Ralf Rangnick, fostul manager al lui Manchester United, iar debutul a fost unul reușit, o victorie pe terenul Croației, scor 3-0. Lotul convocat pentru această acțiune este cotat la 293.80 milioane de euro și are o medie de vârstă de 27.1 ani. Cel mai valoros fotbalist este David Alaba, fundașul lui Real Madrid, în timp ce golgeter este Marko Arnautovic, de la Bologna, cu 33 de goluri. 

Vineri, Danemarca a demonstrat încă o dată că este una dintre cele mai solide naționale europene, cu o organizare desăvârșită. Nordicii s-au impus cu 2-1 pe terenul campioanei mondiale Franța, datorită reușitelor semnate de Cornelius, după pauză. Fără a avea cu adevărat superstaruri, liderii generației fiind Hojbjerg, mijlocașul lui Tottenham, și Andreas Christensen, apărătorul lui Chelsea, selecționerul Kasper Hjulmand produce rezultate excelente. Danemarca a ajuns în semifinale la Euro 2020 și a defilat în grupa de calificare pentru Mondialul din Qatar. Valoarea lotului prezent în Austria este, potrivit transfermarkt, 327.90 milioane de euro. 

cota2.ro

Danemarca a câștigat ultimele 3 meciuri directe disputate împotriva Austriei. Precedentele două s-au disputat chiar în anul 2021, în preliminariile Campionatului Mondial. Alte informații și statistici relevante:

• 30 de goluri a înscris Danemarca în cele 10 meciuri din preliminariile Campionatului Mondial

• partidele Austriei din aceeași grupă preliminară au oferit o medie de 3.6 goluri/meci

• ambele deplasări ale Danemarcei din anul 2022 au fost GG: 2-1 cu Franța și 2-4 cu Olanda

• ultimele 3 meciuri jucate de Austria pe teren propriu au fost adevărate recitaluri de goluri: 2-2 cu Scoția, 4-1 cu Moldova și 4-2 cu Israel

• Danemarca a pierdut o singură dată în ultimele 12 meciuri oficiale

• 4 goluri într-un interval de 16 minute a marcat Danemarca la ultima deplasare din Austria.

Am combinat două selecții din cadrul acestui meci pe un singur bilet pe care îl voi juca în cadrul proiectului Challenge Cota2 și vă invit să îl vedeți în clipul video de mai jos.


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Austria vs Danemarca
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
2.19
Cota finala: 2.19
Profit: 5.95
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro