Ponturi Pariuri Tenis Ugo Humbert vs Arthur Rinderknech

Superbet

În primul tur al turneului de la Stuttgart disputat pe iarbă, avem întâlnirea dintre doi jucători francezi, Ugo Humbert și Arthur Rinderknech.

Ugo Humbert este un jucător francez de 23 ani, momentan pe locul 48 ATP. El este văzut drept un mare talent și deși este încă tânăr are deja 3 titluri ATP cucerite și numai puțin de 9 în competiții de nivel inferior Challenger și ITF. Preferă suprafețele rapide, acolo unde își pune în valoare foarte bine serviciul puternic, oferind de regulă puține șanse de break adversarilor. După un 2021 în care a ajuns până pe locul 24 în lume, anul acesta a jucat destul de modest, nereușind să lege până acum 2 victorii consecutive, însă putem observa o victorie a sa la Medvedev in Cupa Davis. 

cota2.ro

Arthur Rinderknech este cu 3 ani mai în vârstă decât adversarul său, însă a explodat mai târziu, reușind abia în 2021 să intre între primii 100 jucători ai lumii. Rinderknech este în cea mai bună perioadă din cariera sa și vine aici după titlul câștigat la Challengerul de la Poznan, când a jucat din ce in ce mai bine. La 1.96 m, își bazează mult jocul pe serviciu, reușind destul de mulți ași. 

Se întâlnesc doi jucători puternici pe propriul serviciu și cred că vom avea o partidă echilibrată. În singura întâlnire directă între cei doi, anul trecut la Marseille, Humbert s-a impus după un meci cu 35 de game-uri, 4-6, 7-5, 7-6. Având în vedere suprafața rapidă de la Stuttgart, linia de 22.5 game-uri pare ușor de depășit. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Ugo Humbert vs Arthur Rinderknech
Pronostic:
Peste 22.5 game-uri
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 7.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro