Ponturi Pariuri Fotbal Bosnia-Herțegovina vs România

BETFAIR EXCHANGE

Bosnia-Herțegovina - România

Romania o intalneste pe Bosnia in cel de-al doilea meci din Nations League! Tricolorii vin dupa esecul dur cu Muntenegru, scor 0-2, iar moralul jucatorilor lui Edi Iordanescu este la pamant, avand in vedere sutele de critici aduse acestora, pe buna dreptate de altfel. Bosnia a scos un punct in Finlanda dupa ce a reusit sa egaleze in minutul 90+3, insa jocul acestora nu prea a convins.

Bosnia are doar o victorie in ultimele 7 partide, iar in fata Romaniei a reusit sa castige doar o singura data: 2-1 in Martie 2011. Bosnia joaca foarte bine pe teren propriu si are niste suporteri fanatici car pur si simplu ii imping de la spate. Antrenorul Ivaylo Petev are la dispozitie cativa jucatori foarte buni, printre ei numarandu-se Dzeko (Inter Milano), Pjanic (Besiktas), Krunic (AC Milan), Kolasinac (Marseille) si Demirovic (Freiburg). Pe langa acestia, in lot se mai afla jucatori din primele ligi ale Croatiei, Frantei, Ungariei si Turciei, iar selectionerul bulgar poate alinia un prim 11 extrem de competitiv.

cota2.ro

Romania l-a pierdut pentru cel putin jumatate de an pe Iulian Cristea, iar in defensiva poate aparea Burca. Chiriches, capitanul nationalei care a gresit grav in Muntenegru e anuntat si el titular si nu vad cum ar reusi sa se descurce mai bine. La mijloc stam putin mai bine, cu cativa jucatori care mai pun osul la treaba, insa in ofensiva vedem aceeasi jucatori cu evolutii slabe la echipele lor de club, iar aici ii avem ca principale exemple pe Alibec si Puscas care impreuna au abia in jur de 25 goluri marcate in ultimii doi ani, ceea ce e destul de penibil.

Cota pe Bosnia a inceput sa scada cate putin in ultimele ore, insa ma astept ca pana la ora meciului sa scada sub 2. Diferenta dintre cele doua nationale, la momentul actual, este destul de mare, iar Bosnia cred ca o sa castige partida. Un rezultat de egalitate ar fi aur curat pentru trupe lui Edi Iordanescu, insa va fi foarte greu. Dupa parerea mea, de victorie nici nu poate fi vorba. Asadar, pariul meu pentru meciul Bosnia-Hertegovina - Romania este ”Bosnia-Hertegovina -0.25 AH”, la o cota de 1.83, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Bosnia-Herțegovina vs România
Pronostic:
Bosnia-Herțegovina -0.25 AH
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: 8.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro