Ponturi Pariuri Fotbal Bosnia vs România

BETFAIR SPORTSBOOK

Bosnia și România se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în a doua rundă a grupei din Liga Națiunilor. Bosnia caută să profite de ultimele zvâcniri ale unei generații conduse de doi jucători excepționali, Miralem Pjanic și Edin Dzeko. O clasare favorabilă în grupa de Liga Națiunilor le-ar permite să viseze la primul turneu final european din istorie. Selecționerul bulgar Ivaylo Petev a convocat un lot cotat la 80 de milioane de euro pentru această acțiune. Mai remarcăm câteva nume în afara celor două staruri amintite mai sus: Rade Krunic (AC Milan), Ermedin Demirovic (Freiburg) sau Mateo Susic (CFR Cluj). În urmă cu 3 zile, la debutul din Nations League, bosniacii au scos in-extremis o remiză în Finlanda, scor 1-1, datorită reușitei semnate de Smail Prevljak în prelungirile părții secunde. Pasa decisivă i-a aparținut lui Dzeko.

Debutul României în grupa de Liga Națiunilor a fost îngrozitor. Elevii lui Edi Iordănescu au fost surclasați la toate aspectele de reprezentativa Muntenegrului, una lipsită de serviciile vedetelor Savic și Jovetic. Nicio idee de joc, nicio zvâcnire și nicio sclipire individuală nu a fost remarcată în jocul „tricolorilor”. Mai mult, gafele din defensivă, în special ale căpitanului Vlad Chiricheș, au fost hilare. Atmosfera în cadrul lotului este una dezolantă, iar selecționerul pregătește un prim 11 total diferit. Față de partida de la Podgorica, lotul s-a subțiat. Iulian Cristea s-a accidentat și nu poate evolua. 

cota2.ro

România a pierdut ultimul meci disputat în Bosnia, în preliminariile Euro 2012, scor 1-2. Alte informații și statistici interesante: 

• 15 ocazii de gol și 5 șuturi pe spațiul porții a avut Bosnia în deplasarea din Finlanda. România și-a creat 7 ocazii și a șutat o singură dată pe poarta Muntenegrului

• Edin Dzeko este cel mai selecționat jucător din istoria naționalei Bosniei, 121 de apariții

• Dzeko a marcat 61 de goluri pentru prima reprezentativă a Bosniei, cel mai bun marcator all-time

• Dzeko a oferit și 23 de pase decisive în tricoul naționalei

• în sezonul recent încheiat, Edi Dzeko a marcat 17 goluri și a pasat decisiv în 10 rânduri pentru Inter Milano

• Dzeko a marcat în poarta României și la meciul câștigat de Bosnia în martie 2011.

Am găsit o cotă foarte bună în oferta Betfair Sportsbook, pe care o voi juca în cadrul proiectului Challenge Cota2 cu tot câștigul acumulat ieri și vă invit să vedeți pariul în clipul video de mai jos.


💰MONEY MANAGEMENT: În cadrul acestui Challenge Cota 2 joc cu mize fixe toate pariurile, iar separat, pornind de la 100 de Lei, îmi doresc să prind o serie de 10 pariuri consecutiv câștigătoare și să reinvestesc câștigul până ajung la 100.000 de Lei. Este foarte greu, dar nu imposibil!

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Bosnia vs România
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro