Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.95

BETFAIR SPORTSBOOK

Rusul Karen Khachanov (23 ATP) și polonezul Kamil Majchrzak (81 ATP) se întâlnesc în optimile turneului pe iarbă de la 's-Hertogenbosch, Olanda, astăzi, după ora 14:00.  Karen Khachanov este un jucător extrem de interesant, dovadă finala jucată la precedenta ediție a Jocurilor Olimpice, dar imprevizibil și inconstant. Rusul are un serviciu peste medie, lucru evident ținând cont că măsoară 1.98 metri, iar asta îl ajută mult pe suprafața verde. Anul trecut, Karen a atins faza sferturilor de finală la Wimbledon, cea mai bună performanță într-un turneu de Grand Slam. Ieri, în șaisprezecimile de la 's-Hertogenbosch, Khachanov a trecut de Alejandro Tabilo, un specialist pe zgură, scor 6-3, 6-3. 

Kamil Majchrzak este o fostă mare speranță a tenisului polonez. În 2013 cucerea titlul în proba de dublu juniori la US Open. A urmat o stagnare, provocată și de accidentări. Încă nu și-a atins potențialul, deși are prezențe pe tablourile principale ale tuturor turneelor de Grand Slam, cea mai bună la New York, în 2019, un tur 3. Ieri, Majchrzak a trecut fără emoții de Dominik Koepfer, 6-1, 6-4.

cota2.ro

• ultimul meci direct a avut loc la Lyon, anul trecut, pe zgură. Khachanov s-a impus greu, 7-6(4), 6-3

• Un tie-break a fost și în cealaltă dispută directă, la Roland Garros 2020, victorie a rusului, 7-6(3), 6-3, 6-3

• nicio oportunitate de break nu i-a oferit Majchrzak adversarului în meciul din șaisprezecimi

• doar o dată și-a cedat serviciul Khachanov în meciul cu Tabilo, de ieri

• Majchrzak a câștigat 82% dintre game-urile jucate cu propriul serviciu în anul 2022. Khachanov are o medie aproape identică, 81%

• Khachanov a câștigat 73% dintre punctele jucate cu prima minge în întreaga carieră, pe iarbă.

----------------------

Irlanda și Ucraina se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în Liga Națiunilor. Irlanda are o generație bună, mulți fotbaliști care evoluează în primele două eșaloane ale Angliei, dar ultimele campanii de calificare la turneele finale au fost complet ratate. Irlandezii au strâns doar 9 puncte în grupa pentru Mondialul din Qatar, avându-le adversare pe Serbia, Portugalia, Luxemburg și Azerbaijan. Lotul pe care selecționerul Stephen Kenny îl are la dispoziție valorează 83.48 milioane de euro, liderul vestiarului fiind Seamus Coleman, fundașul lateral al lui Everton. 

Măcinată de război, Ucraina s-a reunit și s-a antrenat pe unde a putut. A învins Scoția în semifinala play-off-ul pentru Mondialul din Qatar, dar n-a mai putut face nimic în fața Țării Galilor, eșec 0-1. Moralul ucrainenilor este în acest moment la pământ. Selecționerul Oleksandr Petrakov trebuie să gestioneze și o stare de oboseală. Din lotul prezent la această acțiune, 16 fotbaliști sunt de la echipe din prima ligă internă și nu au meciuri în picioare în anul 2022. 

• Irlanda a pierdut la debutul în grupa de Liga Națiunilor, în urmă cu 4 zile, 0-1 împotriva Armeniei

• doar 2 șuturi pe poartă a avut Irlanda în partida contra Armeniei

• cu 1-0 a pierdut și Ucraina meciul contra Țării Galilor, din urmă cu 3 zile

• în 9 din ultimele 11 meciuri jucate de Irlanda pe teren propriu s-au marcat sub 2.5 goluri

• golgeterul actualei generații a Irlandei este James McClean. Acesta are o medie modestă, 11 goluri în 91 de apariții

• 6 remize în 8 partide a înregistrat Ucraina în preliminariile pentru Campionatul Mondial.

Am combinat selecțiile de la cele două meciuri pe un singur bilet pe care îl voi juca în cadrul proiectului Challenge Cota2 și vă invit să îl vedeți în clipul video de mai jos.




Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Khachanov vs Majchrzak
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
1.28
Irlanda vs Ucraina
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
1.52
Cota finala: 1.95
Profit: 4.75
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro