Ponturi Pariuri Tenis Tallon Griekspoor vs Felix Auger Aliassime

BETANO

Venim cu un pont de la turneul de iarbă de la Hertogenbosch, turneu în care îi avem drept favoriți pe Medvedev, Auger Aliassime sau Taylor Fritz. 

Meciul pe care îl vom analiza este cel dintre Tallon Griekspoor și Felix Auger Aliassime. 

cota2.ro

Așa cum am anticipat, Tallon Griekspoor a reușit să treacă de Aljaz Bedene și să se califice în turul secund în fața propriilor suporteri. În vârstă de 25 ani, jucătorul din Țările de Jos este pe un puternic trend ascendent în ultimii 2 ani, fiind în cea mai bună perioadă a carierei sale. Griekspoor a ajuns aici grație rezultatelor excelente din turneele Challenger și ITF, acolo unde a câștigat numai puțin de 10 turnee, 8 dintre ele în anul 2021. Finalul anului trecut a fost incredibil pentru olandez, care a avut numai puțin de 28 victorii consecutive între luna septembrie și sfârșitul anului. Anul acesta a jucat mai slab, însă chiar și în aceste condiții are victorii cu Fognini la Australian Open și cu Davidovich Fokina la Roland Garros. 

Felix Auger Aliassime este în opinia mea principalul favorit al acestui turneu, iarba fiind suprafața pe care tânărul canadian se simte excelent. Deși are doar 21 ani, Auger Aliassime este deja un nume greu din circuitul masculin, iar anul acesta a câștigat primul turneu ATP al carierei, tot în Olanda, la Rotterdam. Are de asemenea, semifinale la US Open și sferturi la Australian Open și Wimbledon, în timp ce la Roland Garros a fost eliminat dramatic în optimile de finală de viitorul campion Nadal, după o partidă de 5 seturi. 

Auger Aliassime este foarte bun pe iarbă, acolo unde a avut anul trecut un bilanț 10-3 și a înregistrat victorii cu Zverev, Hurkacz sau chiar Federer. El servește foarte bine și profitând de suprafața rapidă de la Hertogenbosch poate trimite mulți ași. Mizez pe un meci în care jucătorul canadian își va domina adversarul cu serviciul, iar limita de 12.5 ași pare ușor de depășit. 



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Tallon Griekspoor vs Felix Auger Aliassime
Pronostic:
Felix Auger Aliassime - peste 12.5 ași
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: 7.83
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro