Ponturi Pariuri Fotbal Irlanda vs Ucraina

BETFAIR EXCHANGE

Irlanda - Ucraina

Ucraina debuteaza in Liga Natiunilor contra Irlandei, nationala care a pierdut cu 0-1 in Armenia, in primul meci din aceasta grupa. Irlanda e cotata ca si favorita in acest duel, insa nu foarte clar. Ucraina inca resimte eliminarea de la Cupa Mondiala, insa acestia au primit foarte multe incurajari si au declarat ca vor incerca sa castige fiecare joc.

Irlanda are o singura infrangere pe teren propriu, surprinzatoare de altfel, 0-1 contra Luxemburgului. Acestia au insa doar doua victorii in ultimele 11 meciuri de pe teren propriu, bifand numai putin de 7 rezultate de egalitate. Irlanda a scos rezultate bune pe propriul teren, printre ele numarandu-se un 0-0 cu Portugalia si un 2-2 cu Belgia. Irlanda are ceva jucatori trecuti de prima tinerete si e posibil sa vedem pe alocuri si unele schimbari. Cei mai bine cotati jucatori ai Irlandei sunt: Collins, Egan si Robinson, jucatori cu o cota de piata pana in maxim 8 milioane de euro. Daca e sa raportam valorile acestora cu cei mai bine cotati jucatori ai Ucrainei, se va vedea o diferenta uriasa.

cota2.ro

Ucraina a fost invinsa de Tara Galilor cu 0-1 si a ratat prezenta la Campionatul Mondial din Qatar, insa toti isi doresc sa obtina prima pozitie in aceasta grupa si sa se califice in Liga A din Nations League. Trupa lui Petrakov nu a jucat rau la Cardiff, ba dimpotriva si-a creat multe situatii de a marca. Golul infrangerii a fost defapt un autogol marcat de Yarmolenko, acesta avand si foarte mult ghinion in incercarea de a devia mingea in corner. Ucraina nu a intalnit-o pana acum pe Irlanda, insa a jucat foarte bine contra echipelor ”nordice”. Ucraina are cativa jucatori fantastici in linia mediana si in linia ofensiva care pot oricand sa destabilizeze defensiva adversa.

Nu cred ca Irlanda va scapa fara gol primit in aceasta seara, ba mai mult, cred ca Ucraina are forta de a obtine victoria. Ma astept ca ucrainienii sa faca uitat esecul cu Tara Galilor si sa obtina cel putin un punct in aceasta seara. Nu cred ca vor fi foarte multe goluri, avand in vedere stilul defensiv pe care il are nationala Irlandei. Pariul meu pentru acest meci este ”Ucraina +0.25 AH” la o cota de 1.80, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Irlanda vs Ucraina
Pronostic:
Ucraina +0.25 AH
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 8.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro