Ponturi Pariuri Tenis Hubert Hurkacz vs Marton Fucsovics

BETANO

Ploaia din Europa a dat peste cap turneele de iarbă din această perioadă, majoritatea partidelor fiind amânate. 

Noi am găsit o cotă interesantă la meciul dintre Hubert Hurkacz și Marton Fucsovics, din turul 2 de la Stuttgart.

cota2.ro

Polonezul de 25 ani Hubert Hurkacz a apărut destul de târziu în lumina reflectoarelor, însă este la momentul actual unul dintre cei mai buni jucători din circuit, un jucător care într-o zi bună poate învinge pe oricine. Hurkacz a avut un 2021 extraordinar, în care a reușit să intre între primii 10 jucători ai lumii și a câștigat 3 titluri importante, la Delray Beach, Miami și Metz. Hubert este unul dintre cei mai buni jucători din circuit la serviciu, reușind de regulă foarte mulți ași. El preferă suprafețele rapide acolo unde își poate pune în valoare loviturile puternice.

Marton Fucsovics este un jucător maghiar de 30 ani, momentan pe locul 55 ATP. El a fost chiar și mai sus, în perioada 2018-2019 când a câștigat singurul titlu al carierei, la Geneva pe zgură. Anul acesta are rezultate oscilante, cele mai bune performanțe fiind turul 3 la Rotterdam, Doha și Barcelona. În primul tur aici a trecut de Rodionov într-un meci cu 15 ași. 

Hubert Hurkacz joaca foarte bine pe iarbă și este de așteptat ca anul acesta să depășească chiar performanțele de anul trecut când a ajuns până în semifinale la Wimbledon trecând de Medvedev și Federer pe parcurs. Suprafața de la Stuttgart este extrem de rapidă, iar serviciile puternice sunt greu de returnat. 


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Hubert Hurkacz vs Marton Fucsovics
Pronostic:
Hubert Hurkacz - peste 11.5 ași
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro