Ponturi Pariuri Fotbal Portugalia vs Cehia

BETFAIR EXCHANGE

Portugalia - Cehia

De la ora 21:45, pe ”Estádio José Alvalade” din Lisabona, Portugalia primeste vizita Cehiei in cel de-al treilea meci din cadrul grupei cu numarul 2 din League A, a Ligii Natiunilor. Cele doua formatii au acumulat cate 4 puncte dupa primele doua jocuri, reusind sa remizeze cu Spania si sa castige cu Elvetia. Cele doua nationale s-au intalnit de trei ori pana acum, Portugalia reusind sa castige doua dueluri, iar Cehia unul singur.

Portugalia a inceput aceasta campanie din Liga Natiunilor cu un egal pe terenul Spaniei, dupa un joc nu prea bun a acestora. In cel de-al doilea meci insa, jucat pe propriul teren, Portugalia a demolat Elvetia cu 4-0 dupa un joc in care oaspetii nu au contat mai deloc. Cristiano Ronaldo si-a facut simtita prezenta cu doua goluri si un assist, dar si cu o ratare incredibila prin care putea realiza hattrick-ul. ”Lusitanii” arata foarte bine, mai ales in meciurile pe propriul teren unde au reusit de multe ori meciuri memorabile.

cota2.ro

Cehia a jucat primele doua meciuri din Nations League pe propriul teren si a reusit sa o invinga pe Cehia cu 2-1 si a obtinut un egal cu Spania, scor 2-2. Cehii au demonstrat si la Campionatul European ca au o nationala buna, insa jocul lor sufera destul de mult in partidele jucate pe teren strain, in special in fata unor nationale puternice, iar in acest duel cu Portugalia, imi e greu sa cred ca cehii pot obtine ceva. Cehia va juca defensiv si va incerca sa surprinda pe contre, asta e clar, insa nu cred ca vor rezista atacurilor gazdelor.

Portugalia e favorita in acest meci si cred ca pot castiga acest meci de o maniera categorica. E posibil ca Cehia sa inceapa meciul cu 3 fundasi centrali, la acestia alaturandu-se fundasii laterali care vor avea destul de multa treaba in benzi. Imi e foarte greu sa cred ca Cehia va scapa fara cel putin doua goluri primite, mai ales daca Ronaldo & Co. vor juca la fel cum au facut-o cu Elvetia. Pariul meu pentru acest duel este ”Portugalia -1.25 AH” la o cota de 1.82, disponibila la Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Portugalia vs Cehia
Pronostic:
Portugalia -1.25 AH
Cota
1.82
Cota finala: 1.82
Profit: 8.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro