Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.93

Superbet

Portugalia primește vizita Cehiei, astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 3 a grupei din Liga Națiunilor. Foamea de trofee a lui Cristiano Ronaldo face din Portugalia o pretendentă la triumf în orice competiție ia startul. Lusitanii, campionii primei ediții din Liga Națiunilor, au început ideal actuala campanie. Au remizat în Spania, 1-1, apoi au spulberat-o pe Elveția, acasă, scor 4-0, într-un meci în care Ronaldo a marcat o dublă.

Cehia, cu un lot incomparabil mai slab, a obținut o remiză norocoasă în urmă cu trei zile, 2-2 contra Spaniei. Cehii au fost dominați copios, dar au marcat la singurele șuturi expediate pe spațiul porții lui Simon.

cota2.ro

• Portugalia a câștigat ambele meciuri directe disputate contra Cehiei în acest secol, 3-1 și 1-0

• Cristiano Ronaldo a marcat câte un gol în ambele dispute mai sus amintite

• 117 goluri a înscris Ronaldo în tricoul primei reprezentative. E cel mai bun marcator din istoria tuturor naționalelor

• Portugalia a câștigat toate cele 3 meciuri disputate pe teren propriu în anul 2022: 3-1 cu Turcia, 2-0 cu Macedonia de Nord și 4-0 cu Elveția

• 843.50 milioane de euro valorează lotul Portugaliei de la această acțiune. Cel al Cehiei este cotat la 126.40 milioane. 

Pe Superbet, cota pentru victoria Portugaliei este @1.38 

----------------------

Norvegia și Slovenia se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 3 a grupei din Nations League. 

Norvegia nu a mai participat la un turneu final din anul 2000. Generația actuala, condusă de Erling Haaland, le permite fanilor nordici să viseze. Startul în actuala ediție de Liga Națiunilor a fost ideal, victorie în deplasările cu Serbia, scor 1-0, și Suedia, scor 2-1. În preliminariile pentru Campionatul Mondial, norvegienii au ratat la mustață primele două poziții, pierzând meciul decisiv din Olanda. 

Slovenia a început total opus campania. A pierdut ambele partide din grupă, 0-2 contra Suediei și 1-4 cu Serbia. Actuala generație nu oferă mai perspective. În afara portarului Jan Oblak, niciun sloven nu evoluează la echipe de top din marile campionate ale Europei. 

• Norvegia s-a impus în 6 din precedentele 9 partide directe împotriva Sloveniei

• Ultimul meci jucat acasă de Norvegia a fost un adevărat recital, 9-0 contra Armeniei. De altfel, norvegienii n-au mai pierdut pe teren propriu de 7 partide

• Erling Haaland, starul Norvegiei, a marcat cel puțin un gol în precedentele 7 meciuri internaționale

• Slovenia nu a câștigat niciuna din ultimele 4 deplasări

• Erling Haaland valorează mai mult decât întreg lotul Sloveniei. 

Pe Superbet, cota pentru victoria Norvegiei este @1.40. 

Proiect ALL-IN

După cum știți foarte bine, am în desfășurare unul dintre cele mai profitabile proiecte bazate pe reinvestirea câștigului în sistem ALL-IN din România, cu rezultate excelente până acum, iar acest bilet îl voi folosi la pasul 2/5, cu tot câștigul acumulat după înverzirea pariului 1/5.

Pariurile din cadrul proiectului, alături de alte proiecte precum BANI PE JOS sau pariuri LIVE, sunt postate în grupul gratuit de mesagerie instant de pe Telegram!

Intră AICI în grupul GRATUIT de pariuri prin mesagerie instant!

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Portugalia vs Cehia
Pronostic:
1
Cota
1.38
Norvegia vs Slovenia
Pronostic:
1
Cota
1.40
Cota finala: 1.93
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro