Ponturi Pariuri Fotbal Norvegia vs Slovenia

BETFAIR EXCHANGE

Norvegia - Slovenia

De la ora 21:45, pe ”Ullevål Stadion”, Norvegia primeste vizita Sloveniei in a treia partida din Grupa 4 din League B, a Ligii Natiunilor. Cele doua formatii s-au intalnit de 9 ori pana in acest moment, iar Norvegia a reusit sa castige numai putin de 6 dintre aceste dueluri. Slovenia are si ea un succes care dateaza din 2013, iar doua dueluri s-au terminat la egalitate.

Norvegia a inceput perfect aventura in Nations League cu doua victorii la limita in fata Suediei si a Serbiei, echipe contracandidate la promovarea in League A. Partida cu Slovenia ar trebui sa fie una facila pentru Haaland & Co. deoarece intalnesc outsider-ul grupei si echipa cu cele mai mari sanse de a retrograda in League C. Norvegia a castigat cele doua meciuri in deplasare, aspect foarte important de precizat, iar in fata propriilor suporteri, norvegienii pot reusi chiar un succes la scor in fata unei nationale modeste, pana la urma urmei.

cota2.ro

Slovenia a pierdut la cel putin doua goluri diferenta partidele cu Suedia si Serbia, reusind doar un singur gol in cele 180 de minute de joc. Slovenia are doar o singura victorie in ultimele 10 deplasari, iar partida contra Norvegiei se anunta una infernala, iar sansele de a scoate cel putin un punct sunt minime. In ultima partida jucata pe teren strain, Slovenia a fost demolata cu 4-1 de Serbia, dupa o prima repriza in care au rezistat eroic, tabela inregistrand doar un 1-1. In partea a doua insa, slovenii au cedat, iar sarbii si-au facut de cap, marcand de trei ori pana la final.

Meciul e destul de dezechilibrat dupa parerea mea. Diferenta dintre cele doua nationale e destul de mare, iar Slovenia nu cred ca va reusi mare lucru. Cu Odegaard, Haaland, Sorloth, King si Elyounousi, Norvegia poate defila in acest meci, reusind sa marcheze de multe ori. Ma astept ca trupa lui Solbakken sa se impuna la cel putin doua goluri diferenta. Pontul meu pentru acest duel este ”Norvegia -1.25 AH” la o cota de 1.95, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Norvegia vs Slovenia
Pronostic:
Norvegia -1.25 AH
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro