Ponturi Pariuri Tenis Marton Fucsovics vs Nick Kyrgios

BETANO

Am găsit o cotă foarte bună în sferturile de finală la Stuttgart, acolo unde Marton Fucsovics îl întâlnește pe Nick Kyrgios. 

Marton Fucsovics a reușit surpriza zilei ieri, reușind să îl elimine pe Hubert Hurkacz, semifinalist la Wimbledon în 2021. Jucătorul maghiar de 30 ani a servit foarte bine, reușind numai puțin de 10 ași, într-o partidă în care și-a pierdut serviciul o singură dată. Fucsovics și-a continuat astfel evoluția din primul tur, când a trecut de Rodionov fără să cedeze vreun break.  

cota2.ro

Nick Kyrgios este copilul teribil al tenisului masculin, un jucător exuberant care face spectacol atât pe teren cât și în afara lui. Fost număr 1 mondial la juniori, câștigător a 6 titluri ATP și o prezență constantă în anii trecuți în fazele superioare ale turneelor de hard, Kyrgios a jucat mai puțin în ultimii ani și a ajuns astfel pe locul 78 ATP. El este unul dintre cei mai buni jucători la serviciu din circuit, servind puternic și foarte bine plasat. În primele două tururi are numai puțin de 38 ași și nu și-a pierdut serviciul nici măcar odată, deși a jucat cu Lehecka și Basilashvili, jucători buni de hard. 

Suprafața foarte rapidă de la Stuttgart dă puține șanse jucătorului aflat pe retur, iar în momentul în care se întâlnesc doi jucători care servesc bine avem de regulă multe game-uri și seturi decise în tie-break. Atât Fucsovics cât și Kyrgios au oferit puține șanse adversarilor și îi văd să meargă cap la cap și în meciul direct. Îl văd totuși favorit pe australian, însă după o partidă echilibrată. Pronosticul poate să fie câștigător și în 2 seturi cu un tie-break.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Marton Fucsovics vs Nick Kyrgios
Pronostic:
Nick Kyrgios & peste 22.5 game-uri
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 8
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro