Ponturi Pariuri Tenis Tim Van Rijthoven vs Felix Auger Aliassime

BETANO

Am ajuns în semifinale pe iarba de la Hertogenbosch, iar calculele hârtiei au fost în mare măsură respectate, primii 2 favoriți fiind calificați în careul de ași. Noi vă propunem un pronostic de la prima partidă a zilei, Tim Van Rijthoven vs Felix Auger Aliassime. 

Tim Van Rijthoven este un jucător olandez de 25 ani, momentan pe locul 205 ATP. El este marea surpriză a acestui turneu și face aici turneul carierei, trecând de jucători mult mai bine cotați precum Taylor Fritz sau Hugo Gaston. Deși nu mai este la prima tinerețe, Tim are o carieră mai degrabă modestă, el intrând în premieră anul acesta între primii 200 jucători ai lumii. Joacă mult în turnee de nivel inferior, Challenger sau ITF, iar în turneele serioase nu prea trece de calificări. Înaintea acestui turneu, a pierdut în calificările Challengerului de la Surbiton, în fața lui Otto Virtanen, jucător aflat în afara top 300. 

cota2.ro

Am spus de la începutul turneului că îl văd favorit la titlu pe Auger Aliassime și îmi mențin părerea, canadianul fiind foarte bun pe iarbă, suprafață pe care a ajuns în sferturile de finală la Wimbledon, iar anul trecut i-a bătut pe Federer, Zverev sau Hurkacz. Aici a jucat relativ bine, trecând în minim de seturi de Griekspoor și Khachanov, jucători mai buni decât adversarul de azi. Felix servește bine, îmbinând forța cu plasamentul, iar pe suprafața rapidă de la Hertogenbosch, mingile bine plasate sunt foarte greu de returnat. 

Felix Auger Aliassime este la doar 21 ani unul dintre numele importante din circuitul masculin, jucător de top 10, cu performanțe bune pe toate suprafețele. Iarba îi convine de minune și nu îl văd să se împiedice de Tim Van Rijthoven, un jucător modest care trăiește exclusiv prin serviciul său puternic și care se află deja la cea mai bună performanță a carierei. Merg pe o victorie ușoară a tânărului canadian.  Se poate incerca și 2-0 Auger Aliassime la o cotă de 1.53.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Tim Van Rijthoven vs Felix Auger Aliassime
Pronostic:
Felix Auger Aliassime & sub 22.5 game-uri
Cota
1.93
Cota finala: 1.93
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro