Ponturi Pariuri Fotbal Tara Galilor vs Belgia

BETFAIR EXCHANGE

Tara Galilor - Belgia

De la ora 21:45, pe ”Cardiff City Stadium”, Tara Galilor primeste vizita Belgiei in etapa a treia a Grupei A4 din UEFA Nations League.

Tara Galilor vine dupa esecul la limita cu Olanda, scor 1-2, asta dupa ce galezii au reusit egalarea in minutul 90+2 al partidei. La faza imediat urmatoare insa, Weghorst a finalizat o centrare perfecta de pe partea stanga a lui Malacia. Tara Galilor era neinvinsa de 6 meciuri inaintea duelului cu Olanda, inclusiv un rezultat de egalitate impotriva Belgiei, insa de mentionat ca in acel meci Belgia a jucat cu multe rezerve. In 6 din ultimele 7 meciuri ale Tarii Galilor, ambele formatii au marcat si ma astept si in aceasta seara la destul de multe reusite.

cota2.ro

Belgia a trecut repede peste esecul usturator cu Olanda, scor 1-4 si a facut instructie cu Polonia in ultimul meci, reusind practic sa o umileasca cu un sec 6-1. Lewandowski a deschis scorul pentru polonezi, iar Witsel a egalat pentru Belgia pana la pauza. In partea a doua a venit mecelul. De Bruyne, Trossard de doua ori, Dendoncker si Openda au stabilit scorul final al meciului si au adus primele puncte din aceasta grupa pentru belgieni. In ultimele 4 meciuri ale Belgiei s-au marcat minim 3 goluri, iar in doua din ultimele trei meciuri directe am avut cel putin patru goluri. 

Belgia e una dintre cele mai puternice nationale din lume si imi e greu sa cred ca vor ceda in fata Tarii Galilor. Cota pe victoria Belgiei e foarte mare dupa parerea mea, chiar daca Lukaku va lipsi. Bale & Co. vor incerca sa surprinda pe contre, asta e clar. Cu siguranta Belgia va fi echipa cu posesie si cred ca in acest meci vor reusi sa marcheze de cel putin 2-3 ori. Pontul meu pentru acest duel este ”Belgia -0.25 AH” la o cota de 1.76, disponibila in Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Tara Galilor vs Belgia
Pronostic:
Belgia -0.25 AH
Cota
1.76
1/2
Cota finala: 1.76
Profit: -5.00
Stake: 10
Status: 1/2 Pierdut

cota2.ro
cota2.ro