Ponturi Pariuri Fotbal Anglia vs Italia

BETFAIR EXCHANGE

Anglia - Italia

De la ora 21:45, pe ”Molineux Stadium”, Anglia primeste vizita Italiei in etapa a treia a Grupei A3 din UEFA Nations League.

Anglia isi doreste cu siguranta o revansa contra Italiei dupa ce acestia le-au luat titlul european, chiar pe Wembley. Anglia e neinvinsa pe teren propriu de 15 partide, iar 10 din ultimele 13 victorii ale Angliei de pe propiul teren s-au incheiat cu cel putin doua goluri marcate de acestia. Anglia are un singur punct in aceasta grupa si se afla pe ultima pozitie dupa ce a pierdut in deplasare, in fata Ungariei, scor 0-1 si a remizat la Munchen cu Germania, scor 1-1.

cota2.ro

Italia ocupa surprinzator prima pozitie in Grupa A3 din Nations League si spun surprinzator pentru ca la italieni avem o schimbare de generatie. Mancini l-a pierdut pe Chiellini dupa ce acesta s-a retras de la nationala, iar acum mizeaza si pe multi tineri de perspectiva. Trebuie mentionat ca cele 4 puncte acumulate de Italia in aceste prime doua meciuri au fost obtinute pe teren propriu dupa un egal cu Germania, scor 1-1 si un succes in fata Ungariei, scor 2-1.

Partida va fi una disputata, asta cu siguranta, insa inclin putin balanta catre englezi. Chiar daca lipsesc unii jucatori, Southgate are la dispozitie foarte multi jucatori de valoare si poate alcatui un prim 11 care poate invinge Italia. E si setea de revansa in echipa Angliei, mai ales ca titlul european a fost pierdut pe Wembley in fata zecilor de mii de fani. Pontul meu pentru acest duel este ”Anglia -0.25 AH”, la o cota de 1.70, disponibila pe Betfair Exchange.


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Anglia vs Italia
Pronostic:
Anglia -0.25 AH
Cota
1.70
1/2
Cota finala: 1.70
Profit: -5.00
Stake: 10
Status: 1/2 Pierdut

cota2.ro
cota2.ro