Ponturi Pariuri Fotbal Romania vs Finlanda

BETFAIR EXCHANGE

Romania - Finlanda

De la ora 21:45, pe ”Stadionul Giulesti”, Romania primeste vizita Finlandei in etapa a treia a Grupei B3 din UEFA Nations League.

Fotbalul romanesc trece prin momente jalnice dupa parerea mea, iar tot ce se intampla la nationala e de-a dreptul jenant. Romania a pierdut primele doua meciuri din grupa: 0-2 cu Muntenegru si 0-1 cu Bosnia. Edi Iordanescu e optimist inaintea duelului cu Finlanda pe care eu il consider crucial. Partida va fi pe ”Giulesti” si din informatiile pe care le am se va juca cu casa inchisa. Un succes ar fi senzational, insa un nou esec cred ca ar fi picatura care ar umple paharul. Publicul va pune presiune, iar ”tricolorii” vor fi nevoiti sa iasa la joc, sa creeze faze de gol si sa reuseasca sa marcheze pentru a castiga partida.

cota2.ro

Finlanda conduce aceasta grupa din Nations League fiind la egalitate cu Bosnia, ambele avand 4 puncte. Finlanda a jucat ambele meciuri pe propriul teren fata de Romania care a jucat primele doua meciuri pe teren strain. Principalele atu-uri ale finlandezilor sunt Pukki, Kamara si Pohjanpalo, jucatori care evolueaza la echipe mai sonore si care au demonstrat ca sunt jucatori de valoare si care pot face diferenta pe faza ofensiva.

Romania nu a pierdut niciodata in fata Finlandei, ba mai mult, am bagat mingea in ate in fiecare meci contra lor. Bilantul Romaniei in fata Finlandei e de 11 victorii si 2 egaluri, iar in aceasta seara ma astept ca Romania sa bifeze a 12 victorie. Chiar daca Romania a pierdut primele doua meciuri, stadionul va fi plin, iar incurajarile vor fi ca un al 12-lea jucator pentru ”tricolori”. Pontul meu pentru acest meci este ”Romania -0.25 AH”, la o cota de 2.04, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Romania vs Finlanda
Pronostic:
Romania -0.25 AH
Cota
2.04
Cota finala: 2.04
Profit: 10.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro