Ponturi Pariuri Tenis Daniil Medvedev vs Tim Van Rijthoven

BETANO

Am găsit o cotă de luat în seamă pentru finala turneului de la Hertogenbosch, turneu de iarbă din categoria ATP 250, pregătitor pentru Wimbledon. 

Daniil Medvedev este un jucător rus de 26 ani, care de luni va redeveni lider mondial. El este în fața primului trofeu din acest an, în care s-a confruntat cu destule probleme atât de ordin fizic, fiind operat de hernie cât și extrasportiv, fiind binecunoscute declarațiile sale cu privire la războiul din Ucraina. Medvedev este unul dintre cei mai buni jucători ai ultimilor ani în tenisul masculin, deținătorul titlului de la US Open, finalist la Australian Open și câștigător a numai puțin de 13 titluri ATP. El pare să își reintre în formă și se anunță chiar printre favoriți la Wimbledon. Aici a trecut de Simon, Ivashka și Mannarino fără să piardă set. 

cota2.ro

Tim Van Rijthoven este marea surpriză a acestui turneu și se află în fața celui mai important meci din cariera sa, o finală ATP. Cu o carieră modestă până la 25 ani, jucătorul olandez clasat abia pe locul 205 ATP, pare că trăiește un vis frumos în fața propriilor suporteri, trecând de jucători mult mai bine cotați precum Taylor Fritz sau Felix Auger Aliassime. Deși nu este foarte înalt, la 1.88 m, Tim a servit foarte bine, reușind numai puțin de 53 ași în cele 4 partide disputate. 

Cred că Medvedev îl va lua în serios pe olandez, așa cum Auger Aliassime nu a făcut-o ieri și a pierdut inexplicabil. Jucătorul rus a fost foarte bun pe retur, reușind 3 breakuri cu Simon, 3 cu Ivashka și 5 cu Mannarino, chiar dacă meciurile au avut doar 2 seturi. Tim Van Rijthoven nu are experiența unor astfel de meciuri, cu siguranță va avea emoții și îl văd să clacheze. Înaintea acestui turneu, tot pe iarbă, Van Rijthoven a pierdut cu un jucător din afara top 300, oferind numai puțin de 10 șanse de break. Cota pentru Medvedev peste 2.5 breakuri este foarte mare și merită încercată. 


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Daniil Medvedev vs Tim Van Rijthoven
Pronostic:
Daniil Medvedev - peste 2.5 breakuri
Cota
2.45
Cota finala: 2.45
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro