Ponturi Pariuri Tenis Reilly Opelka vs Alex de Minaur

BETANO

Ne mutăm atenția către turneul de iarbă de la Londra (Queen's), acolo unde în primul tur avem meciul dintre Reilly Opelka și Alex de Minaur. 

Reilly Opelka este un sportiv american de 24 ani, clasat pe locul 18 ATP. El este în cea mai bună perioadă a carierei și are anul acesta turnee câștigate la Dallas și Houston, și finală la Delray Beach. Opelka este cel mai înalt jucător din circuit la cei 2.11 m, fiind alături de Ivo Karlovic chiar cel mai înalt jucător din istoria tenisului. Așa cum este și normal își concentrează jocul pe serviciu, servind de regulă foarte mulți ași, indiferent de suprafață. Anul trecut a jucat doar 2 partide pe iarbă, înfrângeri cu Millman și Koepfer, meciuri în care a servit 27, respectiv 19 ași. 

cota2.ro

Alex de Minaur este un jucător australian de 23 ani, clasat pe locul 21 ATP. Văzut de mulți drept un viitor star, încă de la o vârstă fragedă, De Minaur "bate pasul pe loc" în ultima perioadă, rezultatele sale fiind mai degrabă modeste. În 2022, cea mai bună performanță a sa este semifinala pe zgură de la Barcelona, când a fost învins dramatic de Carlos Alcaraz, după ce a ratat 2 mingi de meci, în rest eliminări destul de rapide la celelalte turnee. Vine aici după eliminarea surprinzătoare din primul tur la Roland Garros în fața lui Hugo Gaston și după o înfrângere și mai surprinzătoare în primul tur pe iarba de la Hertogenbosch, când a luat-o doar 5 game-uri în fața veteranului Mannarino. 

Reilly Opelka și-a perfecționat serviciul în ultimii 2 ani, acesta fiind și principalul motiv pentru care rezultatele sale au fost din ce in ce mai bune. Suprafața rapidă de la Londra dă puține șanse jucătorului aflat la retur să returneze serviciile puternice și cred că americanul va profita din plin de acest lucru. Cei doi s-au întâlnit ultima dată în sală, la Basel, când Opelka a trimis 26 de ași. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Reilly Opelka vs Alex de Minaur
Pronostic:
Reilly Opelka - peste 7.5 ași în primul set
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro