Ponturi Pariuri Fotbal Islanda vs Israel

BETFAIR EXCHANGE

Islanda și Israel se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în al treilea meci al grupei de Liga Națiunilor.  Islanda încă trăiește cu amintirea „Generației de Aur”, cea care a dus naționala nordică la singurele două turnee finale din istorie, Euro 2016 și Campionatul Mondial 2018. Elevii lui Arnar Vioarsson s-au regrupat după o campanie modestă de calificare și sunt neînvinși în primele două runde din grupa de Nations League, remize 1-1 cu Albania și 2-2 cu Israel. Actuala generație este un mixt între experiența lui Birkir Bjarnason sau Magnusson și tinerețea unor fotbaliști care au făcut deja pasul în afara competiției interne. Doar 4 fotbaliști convocați la actuala acțiune evoluează în prima ligă islandeză. 

Israelul a devenit o națională atractivă în ultimii ani. În ciuda pasului în spate făcut de Eran Zahavi, golgeterul all-time, selecționerul Alon Hazar are mulți fotbaliști interesanți la dispoziție. Cel mai bine cotat este Manor Solomon, de la Sahtior, valorând 18 milioane. Weissman (Valladolid), Dabbur (Hoffenheim), Abada (Celtic) sau Dasa (Vitesse) sunt la rândul lor obișnuiți cu meciurile din competițiile tari. Israel conduce grupa din Liga Națiunilor, 4 puncte în primele două runde, 2-2 cu Islanda și 2-1 cu Albania. Pentru ei, o remiză în Islanda ar fi excelentă. În condițiile în care Rusia a fost exclusă din grupă, ar fi o șansă nesperată să urce în primul eșalon valoric din Nations League. 

cota2.ro

Israel și Islanda s-au întâlnit și în urmă cu 11 zile. A fost o remiză spectaculoasă, scor 2-2. Alte informații și statistici relevante: 

• 5-5 a fost raportul șuturilor pe spațiul porții în remiza 2-2 din tur

• Islanda a remizat în 3 din ultimele 5 meciuri disputate pe teren propriu

• o singură victorie are Israelul în ultimele 5 deplasări 

• 63 e locul ocupat de Islanda în ierarhia FIFA, Israel este pe poziția 76

• Birkir Bjarnason este golgeterul din actualul lot al Islandei, cu 15 reușite

• tot 15 goluri are și cel mai bun marcator din actuala echipă a Israelului, Munas Dabbur

• 9 cornere a avut Islanda în primele două meciuri din grupă, Israelul 8.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru un rezultat de egalitate în Islanda - Israel (X final) este @3.45. 

TRADING PE SCOR CORECT

Voi încerca și un trade pe piața de scor corect și voi alege selecțiile 1-1 la cotă 7.20 și 2-1 și 1-2 la cote de 12.00 fiecare! ATENȚIE: Pentru a fi un trade profitabil pe piața de scor corect, NU este neapărat nevoie ca unul din cele 3 scoruri să fie câștigător la final de partidă! Pentru a înțelege exact strategia, vă propun să urmăriți tutorialul video de mai jos



Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Islanda vs Israel
Pronostic:
X
Cota
3.45
Cota finala: 3.45
Profit: 12.25
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro