Ponturi Pariuri Tenis Lesia Tsurenko vs Simona Halep

BETANO

Astăzi debutează și turneul WTA de la Birmingham, turneu pe iarbă premergător Wimbledon. Noi am găsit o cotă interesantă pentru meciul dintre Lesia Tsurenko și Simona Halep.

Lesia Tsurenko este o sportivă din Ucraina de 33 ani, clasată pe locul 116 WTA. Ea se află pe finalul unei cariere destul de productivă, în care a ajuns până pe locul 23 mondial și a câștigat 4 titluri WTA, toate pe hard. În ultimii ani evoluțiile sale au fost din ce în ce mai modeste, ea ieșind din prima sută mondială începând cu anul 2020. Anul acesta nu a trecut de turul secund la vreun turneu. Din cauza clasării sale, Tsurenko este nevoită să joace calificări în majoritatea turneelor la care se înscrie, aici la Birmingham trecând de Appleton și Contreras Gomez pentru a ajunge pe tabloul principal.  

cota2.ro

Simona Halep revine pe iarbă după 3 ani, mai precis de la turneul incredibil de la Wimbledon, când a câștigat al doilea turneu de mare șlem al carierei după finala cu Serena Williams. Chiar dacă a jucat mai puțin, ea s-a simțit mereu bine pe această suprafață, având turneu câștigat la Hertogenbosch și semifinale la Wimbledon încă de la 22 ani. Ajunsă la 30 ani, Halep este una dintre cele mai bune jucătoare din circuitul feminin în ultimul deceniu, fost număr 1 mondial pentru 64 săptămâni, câștigătoare a 23 turnee WTA dintre care 2 de Grand șlem și o sportivă care cu siguranță și-a câștigat locul în istoria tenisului feminin. 

Halep este mare favorită, însă am găsit la Betano o cotă pe care nu pot să nu o iau în seamă.

Simona și-a schimbat stilul de joc odată cu trecerea anilor, bazându-se mult mai mult pe serviciu. Patrick Mouratoglu lucrează mult cu sportiva noastră plasamentul loviturilor, ea postând chiar recent pe rețelele de socializare un clip in care exersa împreună cu antrenorul ei. Lesia Tsurenko este destul de slabă la retur, a primit în calificări 6 ași de la jucătoarea de pe locul 965 WTA, Appleton și 2 de la Fernanda Contreras Gomez, o mexicană aflată la primele meciuri pe iarbă din carieră. Având în vedere suprafața rapidă de la Birmingham, cota de 2.35 pentru Halep - peste 2.5 ași mi se pare foarte bună. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Lesia Tsurenko vs Simona Halep
Pronostic:
Simona Halep - peste 2.5 ași
Cota
2.35
Cota finala: 2.35
Profit: 13.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro