Ponturi Pariuri Fotbal România vs Muntenegru

BETFAIR SPORTSBOOK

România și Muntenegru se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 4 a grupei de Liga Națiunilor. România poate încheia în obiectiv seria de 4 partide din Liga Națiunilor. După două prestații de dat uitării, 0-2 în Muntenegru și 0-1 în Bosnia, „tricolorii” au făcut un meci bun acasă, în Giulești, împotriva Finlandei. Au câștigat 1-0, dar mai importantă a fost atitudinea și faptul că au ajuns des la poarta nordicilor. Astăzi, Edi Iordănescu e în căutarea celei de-a doua victorii, tot pe arena din Giulești. Toate biletele au fost vândute, așa că atmosfera se anunță una incendiară. Un alt motiv de optimism a fost prestația lui Vlad Chiricheș. Fundașul central a depășit prestația jalnică din turul cu Muntenegru și a oferit siguranță defensivei. Astăzi va urca pe locul 3 într-o top select, cel al partidelor cu banderola pe braț în prima reprezentativă. 

Muntenegru nu este deloc o națională de speriat. Are un lot mai slab cotat decât al României, la 54 de milioane de euro. Ar trebui să conteze și faptul că media de vârstă este extrem de ridicată, 28.8 ani. În condițiile în care suntem la finalul unui sezon lung și fotbaliștii vin după 3 meciuri jucate în 10 zile, oboseala își va spune cuvântul. Presa de la Podgorica anunță că cele două vedete, Savic și Jovetic, vor lipsi și astăzi. Muntenegrenii au 4 puncte după primele 3 runde.

cota2.ro

Muntenegru a câștigat meciul direct din urmă cu 12 zile, scor 2-0. A fost însă o prestație irepetabil de slabă a elevilor lui Edi Iordănescu. Alte informații și statistici relevante:

• România este neînvinsă în meciurile jucate pe teren propriu împotriva Muntenegrului: 4-0, 1-1 și 0-0

• România a câștigat 5 din ultimele 7 partide oficiale jucate pe teren propriu. Doar Germania, 0-1, și Islanda, 0-0, ne-au încurcat

• Muntenegru a pierdut singura deplasare din grupa de Liga Națiunilor, 0-2 pe teren Finlandei

• doar 3 șuturi pe poartă au avut muntenegrenii în meciurile cu Finlanda (1) și Bosnia (2)

• Muntenegru a pierdut 4 din ultimele 5 deplasări. Nu a marcat în niciuna din cele 4 înfrângeri

• România a avut cel puțin 3 cornere în fiecare dintre cele 5 meciuri din mandatul lui Edi Iordănescu

• în niciun meci din grupa României nu s-a marcat mai mult de două goluri

• 80.20 milioane de euro valorează lotul României de la acest meci. Dacă îi ignorăm pe accidentați Savic și Jovetic, lotul Muntenegrului valorează doar 36 de milioane de euro. 

CHALLENGE COTA2

Am combinat 3 selecții pe Betfair Sportsbook, folosind opțiunea de pariu combinat și am ajuns la o cotă finală de 2.06, iar acest pariu îl voi folosi în cadrul proiectului Challenge Cota2 mizând tot câștigul de la pariul anterior, în tentativa de a lega 10 pariuri consecutiv câștigătoare și de a ajunge de la o miză inițială de 100 de Lei la un câștig final de peste 100.000! Puteți vedea pariul meu în clipul de mai jos!


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
România vs Muntenegru
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
2.06
Cota finala: 2.06
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro