Ponturi Pariuri Tenis Francis Tiafoe vs Stan Wawrinka

Superbet

Turneul de la Queen's - Londra este unul dintre turneele importante de iarbă premergătoare Wimbledon, iar pe tabloul principal ii avem pe Casper Ruud, Berrettini sau Schwartzman. 

Noi vă propunem un pont de la meciul din primul tur dintre Francis Tiafoe și Stan Wawrinka. 

cota2.ro

Francis Tiafoe este un jucător american de 24 ani, clasat pe locul 27 ATP. El se află într-o perioadă bună a carierei sale și a intrat în premieră anul acesta între primii 30 jucători ai lumii. Are finală la Estoril, semifinale la Stockholm și victorii cu Korda, Lajovic ori Evans. Tiafoe este un jucător care preferă suprafețele rapide, acolo unde își poate pune în valoare loviturile puternice. Pe iarbă se descurcă bine, are titlu la Challengerul de la Nottingham anul trecut, iar la Wimbledon a furnizat o mare surpriză învingându-l cu 3-0 pe Tsitsipas. 

Stan Wawrinka a ajuns la 37 ani și pare destul de aproape de retragere. El a fost unul dintre cei mai buni jucători ai generației sale, fost număr 3 mondial, cu 16 turnee ATP câștigate dintre care 3 de mare șlem. Performanța este cu atât mai notabilă cu cât a luptat de la egal la egal în anii de glorie, cu Federer, Nadal și Djokovic, considerați cei mai buni jucători din istorie. Stan a jucat foarte puțin în ultimul timp, fiind măcinat de accidentările la genunchi. Are 6 partide în ultimul an și jumătate, dintre care 4 au fost pierdute destul de clar. Pe iarbă el nu a mai jucat din 2019, când pierdea în turul 2 la Wimbledon contra lui Opelka. 

Francis Tiafoe este un jucător pe val, care pe suprafețele rapide este greu de învins. Americanul lovește foarte puternic și nu îl văd pe Wawrinka capabil să returneze prea mult, în condițiile în care condiția fizică nu îl prea ajută. Cota pentru victoria lui Tiafoe la handicap -2.5 game-uri mi se pare de neratat.  

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Francis Tiafoe vs Stan Wawrinka
Pronostic:
Francis Tiafoe -2.5 game-uri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro