Ponturi Pariuri Fotbal Germania vs Italia

Superbet

Germania-Italia

Duelul are loc pe Borussia-Park din Monchengladbach, iar campioana europeană va încerca să-și apere prima poziție, înaintea ultimelor două dueluri din toamnă. 

cota2.ro

Germania a început această ediție din Nations League cu acel meci de la Bologna, cu Italia, amintit mai sus. Nemții au avut atunci o reacție foarte bună, întrucât Kimmich a marcat, imediat după ce Pellegrini deschisese scorul în minutul 70. 

După remiza cu Italia, au venit și cele cu Anglia și Ungaria. Mai întâi, la Munchen, echipa lui Hansi Flick a preluat conducerea, după pauză, datorită lui Jonas Hofmann, dar penalty-ul transformat în final de Harry Kane a făcut ca punctele să fie împărțite. Apoi, la Budapesta, Hofmann a punctat încă o dată, imediat după ce Nagy deschisese scorul în minutul 6. Acelea au fost însă și singurele goluri din meci. 

  • Germania: D D D D W
  • Italia: D W D L W

După ce a ratat calificarea la Cupa Mondială de la finalul anului, Italia se concentrează acum pe reconstrucția echipei, astfel încât să încerce să-și apere trofeul continental, în 2024, chiar în Germania.

De retinut: 

  • Ultimele 3 meciuri directe s-au terminat la egalitate. 
  • Germania este neînvinsă cu Hansi Flick pe bancă, iar Flick a fost titular în toate cele 8 meciuri în care a fost disponibil, de la schimbarea selecționerului. 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Germania vs Italia
Pronostic:
PsF X
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro