Ponturi Pariuri Fotbal IFK Malmo vs Lunds

UNIBET

IFK Malmo-Lunds

In semifinalele cupei Svenska din Suedia,incepand cu ora 20.00,intalnim doua echipe intr-o forma deloc buna,doua echipe care in ultimele lor meciuri directe au inscris de fiecare data .Am zis intr-o forma deloc buna pentru ca IFK in ultimele 5 meciuri a fost invinsa de 4 ori iar Lunds a reusit si ea doar 2 victorii.

cota2.ro

  • IFK Malmo: L L L L W
  • Lunds: L W D W L

De retinut ca echipa gazda ,in ultimele 4 meciuri disputate, a incasat de fiecare data 2 goluri dar a si reusit sa inscrie ,mai putin in meciul cu Trollhattan unde a fost invinsa la zero.Lunds ,in schimb,a inscris de fiecare data in ultimele 5 meciuri disputate incasand doar 5 goluri.

In meciurile de pe teren propriu,in ultimele 8 mai exact,Malmo a reusit doar o remiza in rest infrangeri pe linie, ceea ce ma face sa cred ca nici in meciul din seara asta nu va reusi mare lucru.De partea cealalta,nici Lunds in meciurile din deplasare nu se descurca minunat.As zice la fel de prost ca Malmo pe teren propriu tinand cont ca in ultimele 10 partide a scos 4 remize in rest infrangeri pe linie.

Din punctul meu de vedere,vom avea un meci foarte echilibrat ,cu putine reusite iar ca pronostic voi incerca un Dnb pe oaspeti.In caz de egalitate ,miza mi se va returna.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
IFK Malmo vs Lunds
Pronostic:
Dnb 2
Cota
1.57
Cota finala: 1.57
Profit: 5.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro