Ponturi Pariuri Tenis Tallon Griekspoor vs Roberto Bautista Agut

BETANO

Am găsit o cotă interesantă la Halle, acolo unde în turul secund Tallon Griekspoor îl întâlnește pe Roberto Bautista Agut. 

Tallon Griekspoor este un sportiv din Țările de Jos, momentan pe locul 56 ATP. Deși nu a reușit încă să câștige vreun titlu important, el este pe un puternic trend ascendent în ultimii 2 ani, fiind în cea mai bună perioadă a carierei sale. Griekspor a ajuns aici grație rezultatelor excelente din turneele Challenger și ITF, acolo unde a câștigat numai puțin de 10 turnee, 8 dintre ele în anul 2021. Finalul anului trecut a fost incredibil pentru olandez, care a avut numai puțin de 28 victorii consecutive între luna septembrie și sfârșitul anului. Anul acesta are victorii cu Fognini la Australian Open și cu Davidovich Fokina la Roland Garros. Pe iarbă a jucat bine la Hertogenbosch, pierzând însă după 2 tie-breakuri cu Auger Aliassime. Vine din calificări unde i-a învins pe Moraing și Molcan  

cota2.ro

Roberto Bautista Agut este unul dintre veteranii circuitului, un jucător cu 11 titluri ATP în carieră, fost nr.9 mondial. Oarecum atipic pentru jucătorii spanioli, el s-a simțit mereu bine pe suprafețele rapide, acolo unde a câștigat 10 din cele 11 trofee din carieră. Pe iarbă este semifinalist la Wimbledon în 2019, are titlu câștigat la Hertogenbosch,iar în 2021 a trecut 3 tururi la Wimbledon fiind învins de Shapovalov. În primul tur l-a dominat copios pe Fucsovics care în cele din urmă s-au retras. 

Chiar dacă nu sunt foarte înalți, cei doi jucători servesc foarte bine și își pierd greu serviciul. Suprafața rapidă de la Halle dă puține șanse jucătorului aflat la retur, astfel că de regulă sunt foarte multe seturi lungi încheiate în tie-break. În aceste condiții linia de 22.5 game-uri pare ușor de depășit chiar și fără set decisiv. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Tallon Griekspoor vs Roberto Bautista Agut
Pronostic:
Peste 22.5 game-uri
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 7.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro