Ponturi Pariuri Fotbal Palmeiras vs Atletico GO

BETFAIR SPORTSBOOK

SE Palmeiras și Atletico GO se întâlnesc la miezul nopții, într-un meci din runda cu numărul 12 a primei ligi din Brazilia. Palmeiras este cea mai bună formație de pe continentul sud-american. A cucerit ultimele două ediții din Copa Libertadores, iar în actuala stagiune s-a distrat în faza grupelor, 6 victorii din 6 partide și golaveraj 25-3. Lucrurile merg perfect și în competiția internă. Formația antrenată de Abel Ferreira este lider în Brazilia, cu 22 de puncte strânse în 11 partide. Managerul portughez are la dispoziție cel mai valoros lot din campionat, cotat la peste 160 de milioane de euro. 

Atletico GO este o formație de plan secund în Brazilia. A revenit în 2019 pe prima scenă, iar anul trecut a avut emoții serioase pentru salvarea de la retrogradare, clasare pe poziția a 16-a. Nici acum nu o duce mai bine. Este tot pe 16, cu doar 13 puncte strânse în 11 partide și cu un golaveraj negativ, 10-13. În urmă cu exact o lună, pe banca formației a fost instalat un nou antrenor, Jorginho, un brazilian în vârstă de 57 de ani. Acesta e redresat ușor situația, obținând două victorii consecutive. Problema este însă la nivelul lotului, cotat la 17 milioane de euro.

cota2.ro

Palmeiras a spulberat-o pe Atletico GO în ultimul meci direct, disputat în noiembrie 2021, scor 4-0. Alte informații și statistici relevante:

• 7-0 în favoarea lui Palmeiras a fost raportul șuturilor pe spațiul porții în ultimul meci direct

• Palmeiras a câștigat 7 din precedentele 8 meciuri directe contra lui Atletico GO

• Palmeiras are cel mai bun atac din prima ligă a Braziliei, 19 goluri înscrise. Are și cea mai bună apărare, doar 5 încasate

• Atletico GO a marcat în ultimele 3 meciuri disputate pe teren străin

• 16.73 ocazii de gol/meci și-a creat Palmeiras în acest sezon. Gazdele de astăzi conduc ierarhia șuturilor expediate pe spațiul porților adverse, o medie de 5.18

• Și Atletico GO stă bine din punct de vedere ofensiv, o medie de 14.27 ocazii/meci

• 6.8 cornere/meci a obținut Palmeiras în acest campionat, cea mai ridicată medie. Aletico GO are o medie de 5.3 lovituri de la colțul terenului.

Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat victorie Palmeiras, ambele echipe înscriu, gol înscris în ambele reprize și Palmeiras mai multe cornere are o cotă de @4.25.

ASIGURARE DE PARIU COMBINAT

Pe Betfair Sportsbook, pariurile combinate care conțin minim 4 selecții din cadrul aceluiași meci, la o cotă finală de minim 2.00, beneficiază automat de asigurarea de pariu combinat, care ne rambursează miza în cazul în care biletul este pierdut pe o singură selecție din cele plasate! Miza este rambursată sub formă de bonus în limita a 50 de Ron și este disponibilă în contul jucătorului a doua zi după stabilirea pariului.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Palmeiras vs Atletico GO
Pronostic:
Pariu combinat, VEZI MAI SUS
Cota
4.25
Cota finala: 4.25
Profit: 16.25
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro