Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.64

BETANO

Vă propun un bilet cu șanse mari de reușită, format din meciurile pe care jucătoarele din România, Simona Halep și Sorana Cîrstea le dispută în sferturile de finală ale turneului de iarbă de la Birmingham. Prima partidă a zilei la Birmingham le aduce față în față pe Donna Vekic și Sorana Cîrstea aflate la a 5-a partidă directă disputată (2-2). 

Donna Vekic este o sportivă de 25 ani din Croația, aflată pe locul 92 WTA. Ea a fost mult mai sus în clasament, însă începând cu anul 2019 cariera sa a cunoscut o oarecare stagnare, Donna suferind mult din cauza accidentărilor. Văzută de mulți drept un star al tenisului feminin atunci când ajungea în sferturi la US Open la doar 21 ani, Donna preferă suprafețele rapide și pare că se simte foarte bine pe iarba de la Birmingham, unde a înregistrat deja 4 victorii fără să piardă set. Ea este o sportivă puternică, care servește tare, însă suferă în ceea ce privește deplasarea în teren. Aici a primit 4 ași în turul 1 cu Vandeweghe și 3 contra lui McNally. 

cota2.ro

Sorana Cîrstea este genul de jucătoare care atunci când intră în formă este greu de oprit. După o perioadă ceva mai slabă, sportiva de 32 ani din Târgoviște a început perfect sezonul de iarbă, cu victorii împotriva unor adversare dificile precum Shelby Rogers și Aleksandra Krunic. Asemenea adversarei sale, Sorana este o jucătoare puternică, iar pe suprafețele rapide forțează mult primul serviciul. În meciul din turul secund ea a avut un procentaj incredibil de 90% puncte câștigate cu primul serviciu, lucru care spune multe despre serviciul său. A dat 3 ași contra lui Rogers și 2 cu Aleksandra Krunic într-un meci cu doar 14 game-uri. 

Prevăd o partidă lungă și echilibrată între două jucătoare asemănătoare din punct de vedere al jocului, aflate ambele într-o formă bună. Sorana riscă mult primul serviciu, iar suprafața rapidă oferă puține șanse jucătoarei pe retur. În aceste condiții nu cred că Sorana va avea probleme în a atinge linia de 3 ași 


Ziua se încheie cu meciul jucat de o altă reprezentantă a României, Simona Halep, contra favoritei publicului, Katie Boulter, jucătoare din Marea Britanie. 

Katie Boulter este o sportivă de 25 ani, clasată pe locul 141 WTA. Ea a impresionat mai mult prin prezentările de modă la care a luat parte, cariera sa sportivă fiind destul de modestă, reușind rar să treacă de primele tururi în turneele WTA. La 1.81 m, Katie își bazează mult jocul pe serviciu, servind de regulă mulți ași, însă este destul de imobilă în schimburile lungi și la serviciile bine plasate. Anul acesta a câștigat un turneu mic ITF la Grenoble, pe hard, însă acest turneu pare punctul maxim al anului, cu victorii contra lui Alison Riske și Caroline Garcia. 

Revenirea Simonei Halep pe iarbă după 3 ani pare un succes, sportiva noastră evoluând bine în primele două tururi cu Tsurenko și Dart. Campioană la Wimbledon și fost număr 1 mondial timp de 64 săptămâni, Halep încearcă să revină în top și are toate atuurile pentru a reuși. În ultimul timp Halep a lucrat foarte mult serviciul cu antrenorul său Patrick Mouratoglu, iar acest lucru este vizibil, reușind câte 4 ași în primele două tururi. 

Katie Boulter a primit minim 2 ași în ultimele 7 partide consecutive, indiferent de adversară sau de suprafață. Halep o poate surprinde pe britanică cu servicii bine plasate și cu mult efect, Boulter fiind destul de imobilă. Cota de 1.65 pentru Halep - peste 2.5 ași îmi pare un adevărat value bet. 


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Donna Vekic vs Sorana Cîrstea
Pronostic:
Sorana Cîrstea - peste 2.5 ași
Cota
1.60
Katie Boulter vs Simona Halep
Pronostic:
Simona Halep - peste 2.5 ași
Cota
1.65
Cota finala: 2.64
Profit: 14.76
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro