Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.10

BETANO

Mergem pe principiul conform căruia selecția câștigătoare nu se schimbă și vă propunem un combo cu șanse foarte mari de reușită bazat pe serviciul Soranei Cîrstea și Simonei Halep în semifinalele de la Birmingham. 

Sorana Cîrstea a trecut în sferturile de finală, la capătul unei partide extrem de disputate de Donna Vekic, meci în care a trimis 5 ași. Sportiva din Târgoviște este foarte bună pe suprafețele rapide, acolo unde își pune în valoare serviciul și loviturile puternice, greu de returnat de adversare. Pentru un loc în finală ea se luptă cu Shuai Zhang, o veterană a circuitului aflată pe locul 54 ATP. La 1.77 m, jucătoarea din China este destul de imobilă, ajungând greu la mingiile bine plasate. Aici a trecut de Fett, Ruse și Yastremska, în meciuri în care a primit 14, 12, respectiv 11 ași, deși toate cele trei adversare au serviciul mai slab decât Sorana Cîrstea. În aceste condiții pontul Sorana Cîrstea - peste 3.5 ași îmi pare un adevărat value bet. 

cota2.ro

Nici Simona Halep nu a dezamăgit ieri, reușind a 10 victorie consecutivă pe iarbă din carieră. Fostă câștigătoare la Wimbledon și număr 1 mondial, jucătoarea din România are un meci dificil astăzi în fața jucătoarei din Brazilia, Beatriz Haddad Maia. Aceasta vine după titlul câștigat la Nottingham, unde a reușit victorii contra Mariei Sakkari și Terezei Martincova și pare în cea mai bună perioadă a carierei sale. Halep a progresat mult la serviciu de la începerea colaborării cu Patrick Mouratoglu, exersând foarte mult în această privință. Aici are 4 ași cu Tsurenko și Dart și 3 ași cu Boulter, în partide scurte de 2 seturi. Suprafața de la Birmingham oferă un avantaj clar jucătoarei aflate la serviciu și cred că Simona va trimite și astăzi peste 2.5 ași. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Shuai Zhang vs Sorana Cîrstea
Pronostic:
Sorana Cîrstea - peste 3.5 ași
Cota
1.57
Beatriz Haddad Maia vs Simona Halep
Pronostic:
Simona Halep - peste 2.5 ași
Cota
1.34
Cota finala: 2.10
Profit: 11.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro