Ponturi Pariuri Tenis Ons Jabeur vs Belinda Bencic

Superbet

Finala turneului de iarbă WTA Berlin, pune față în față două dintre cele mai bune jucătoare din acest an, Ons Jabeur și Belinda Bencic. 

Ons Jabeur este o jucătoare din Tunisia de 27 ani, clasată pe locul 4 WTA. Ea este un simbol pentru femeile arabe, iar anul acesta a reușit să câștige al doilea mare titlu al carierei, cel de la Madrid. Până în anul 2019 Ons a jucat mai mult în turnee de plan secund, ITF și Challenger, acolo unde are 13 turnee câștigate, 3 din ele fiind pe iarbă. Jabeur este o jucătoare extrem de muncitoare, care cedează foarte greu punctele, fiind recunoscută pentru îndârjirea cu care luptă pentru fiecare minge. Anul acesta are sferturi la Sydney, Dubai, Doha și Stuttgart, finală la Charleston și Roma și titlu la Madrid. Aici a trecut de Muchova, Parks, Sasnovich și Cori Gauff confirmând încă odată că se simte excelent pe iarbă. 

cota2.ro

Belinda Bencic este o jucătoare din Elveția, momentan pe locul 17 WTA. Ea este una dintre cele mai solide jucătoare din circuitul feminin, campioana olimpică en-titre, semifinalistă la US Open și deținătoarea a 7 titluri WTA. Bencic este o jucătoare care se simte la rândul său bine pe iarbă unde își poate pune în valoare loviturile foarte puternice. Anul acesta are titlu câștigat la Charleston unde a trecut chiar de Jabeur și semifinale la Miami. Bencic a ajuns și anul trecut în finală la Berlin, dar a pierdut cu Samsonova. Acum a trecut de adversare dificile, Niemeier, Kalinskaya, Kudermetova și Sakkari de fiecare dată în set decisiv. 

Cele două s-au întâlnit de 3 ori în ultimele 6 luni și de fiecare dată am avut meciuri foarte echilibrate și set decisiv. Amândouă joacă bine pe iarbă, sunt apropiate valoric și nu o văd pe vreuna să câștige clar. Mergem pe over. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Ons Jabeur vs Belinda Bencic
Pronostic:
Peste 21.5 game-uri
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 8
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro