Ponturi Pariuri Fotbal Odds BK vs Molde FK

BETANO

Odds BK - Molde FK

De la ora 19:00, pe ”Skagerak Arena” din Skien, Odds BK primeste vizita celor de la Molde in etapa cu numarul 10 din Eliteserien.

Odds BK ocupa locul 9 in acest moment, cu 12 puncte acumulate dupa primele 10 partide, bifand astfel 4 succese si 6 infrangeri. Odds are doar doua victorii in ultimele 6 dueluri jucate in campionat, iar forma echipei nu este una tocmai grozava. Acestia au pierdut ultimele 3 jocuri din Eliteserien jucate pe propriul teren, iar in doua dintre acestea au incasat minim 3 goluri (2-3 cu Aalesund si 0-4 cu Haugesund).

cota2.ro

Molde ocupa locul secund in Eliteserien, la doar doua puncte in spatele liderului Lillestrom. Molde a acumulat numai putin de 22 de puncte in cele 10 jocuri disputate pana acum, a castigat 7 dintre ele, a remizat o singura data si a cedat in doua jocuri. Molde e neinvinsa in deplasare in cele 4 partide din acest sezon, bifand 3 succese si un rezultat de egalitate. De precizat e si faptul ca Molde e neinvinsa in ultimele 6 dueluri jucate in deplasare.

Confruntarile directe dintre Odds si Molde au fost foarte interesante pana acum. In 6 din ultimele 7 partide s-au marcat cel putin trei goluri, iar in 4 din ultimele 7 am avut parte de goluri in ambele porti. Odds BK nu a reusit niciun succes in fata celor de la Molde in ultimele 7 meciuri, reusind sa bifeze doar 2 egaluri. Doar 6 goluri a marcat Odds BK in ultimele 7 meciuri contra celor de la Molde, care a reusit la randul ei sa puncteze de 21 de ori, cea mai mare diferenta de scor inregistrandu-se in Iulie 2021, Odds BK - Molde 0:5.

Nu cred ca Odds BK va ceda foarte usor, insa Molde e usor favorita in acest duel, asta e clar. Pariul meu va merge catre oaspeti in aceasta seara. Molde se bate la campionat, asta e clar, iar in ultimele doua sezoane a terminat pe locul secund, campioana incoronandu-se Bodo/Glimt. Sunt sanse foarte mari ca Molde sa plece cu punct sau puncte de pe ”Skagerak Arena”, iar acest lucru m-a facut sa ma orientez catre un pariu de tip asiatic in favoarea vicecampionilor. Pontul meu pentru acest meci este ”Molde -0.25 AH” la o cota de 1.80, disponibila la Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Odds BK vs Molde FK
Pronostic:
Molde FK -0.25 AH
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 8.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro