Ponturi Pariuri Fotbal Tenerife vs Girona

Superbet

Tenerife-Girona

În tur, în Catalonia, cele două echipe au remizat, 0-0, urmând ca la returul din Canare să se decidă echipa care va juca în sezonul următor de Primera. Girona a trecut cu 2-1 de Eibar, în semifinalele play-off-ului de promovare, în timp ce Tenerife a trecut de rivala sa din Canare, Las Palmas, cu 3-1 la general.

cota2.ro

Tenerife s-a mulțumit cu o remiză fără goluri cu Girona în prima manșă, deoarece acum are avantajul terenului propriu, iar gazdele vor lupta pentru a se alătura formațiilor deja promovate, Almeria și Real Valladolid, în La Liga.

Tenerife terminase pe locurile 11, 16, 12 și 14 în precedentele patru campanii din Segunda Division, astfel că poziția lor în play-off este o surpriză, dar sunt neînvinși în fața Gironei în acest sezon, câștigând ambele meciuri de campionat dintre cele două formații în 2021-22.

Girona, pe de altă parte, a terminat pe locul șase în clasamentul Segunda Division pentru a-și asigura un loc în play-off, obținând 68 de puncte din 42 de meciuri, devansând-o la limită pe Real Oviedo.

Alb-roșii au pierdut cu 1-0 pe teren propriu în fața lui Eibar în prima manșă a semifinalei de playoff, pe 2 iunie, dar au reușit să întoarcă rezultatul în manșa secundă, impunându-se cu 2-0 și obținând un succes cu 2-1 la general.

Girona a jucat ultima dată în La Liga în 2018-19, suferind retrogradarea după ce a terminat pe locul 18 în clasament, și a fost în play-off-ul de promovare în fiecare din ultimele trei sezoane. Fără succes, până acum. 

  • Tenerife: D W W L L
  • Girona: D W L D W

Girona a câștigat doar unul dintre ultimele șase meciuri împotriva lui Tenerife și nu a mai câștigat în deplasare în insulele Canare din februarie 2015, ceea ce arată încă o dată că nu au o sarcină ușoară nici în acest an în tentativa de revenire în prima ligă. 

Tenerife va fi din nou lipsită de serviciile lui Pablo Larrea, din cauza unei accidentări la genunchi, dar în rest, echipa gazdă este în efectiv complet înainte de meciul din acest weekend.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Tenerife vs Girona
Pronostic:
PsF X
Cota
1.55
Cota finala: 1.55
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro