Ponturi Pariuri Tenis Marius Copil vs Constant Lestienne

Superbet

Astăzi încep calificările la Wimbledon, cel mai important turneu pe iarbă din circuit și unul dintre cele 4 turnee de mare șlem din tenisul mondial. 

Noi am pregătit un pronostic pentru meciul dintre Marius Copil și Constant Lestienne. 

cota2.ro

Marius Copil este un jucător din România, clasat pe locul 318 ATP. Ajuns la 31 ani, el se apropie de finalul unei cariere în care a stat destul de puțin timp în primii 100 jucători ai lumii, maximul fiind poziția 59 ocupată în ianuarie 2019. Marius preferă suprafețele rapide, acolo unde își poate pune în valoare serviciul puternic, aceasta fiind și principala sa armă. În ultimii ani, jucătorul român a evoluat mai mult în turnee modeste, de nivel Challenger și ITF, acolo unde are 4 turnee câștigate pe hard, ultimul anul acesta la Portimao. Pe iarbă are anul acesta un bilanț 3-3, iar ultima dată a fost pe tabloul principal la Wimbledon în 2019. 

Constant Lestienne este un francez de 30 ani, aflat pe locul 151 ATP. Deși nu mai este demult la prima tinerețe, Constant a avut o carieră mai degrabă modestă,cea mai înaltă poziție ocupată fiind 142. El nu prea prinde tabloul principal la competițiile importante, astfel că se axează pe competiții minore, în general de nivel ITF. Anul acesta a jucat bine pe iarbă, având victorii cu Verdasco sau Herbert și set câștigat cu Broady. Servește destul de bine, însă pe retur este modest. 

Se întâlnesc doi jucători de valoare apropiată și nu îl văd pe vreunul să se desprindă. Suprafața rapidă de la Wimbledon dă puține șanse jucătorilor pe retur și nu vad prea multe breakuri. Mergem pe over, pronostic ce poate fi câștigator și în 2 seturi.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Marius Copil vs Constant Lestienne
Pronostic:
Peste 22.5 game-uri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 6.40
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro