Ponturi Pariuri Tenis Cristina Dinu vs Alexandra Ignatik

BETFAIR SPORTSBOOK

Duel românesc în primul tur al calificărilor de la Wimbledon, între Cristina Dinu și Alexandra Ignatik, partidă pentru care am pregătit un pronostic. 

Cristina Dinu este o sportivă din România, aflată pe locul 263 WTA. Ajunsă la 29 ani, ea a avut o carieră mai degrabă modestă, în care nu a reușit să intre în elita tenisului feminin mondial, participând în general la turnee mici, de nivel ITF. Cristina joacă aproape în exclusivitate pe zgură, acolo unde are și cele mai bune rezultate, câștigând numai puțin de 6 turnee ITF anul trecut. Pe suprafețele rapide a jucat anul acesta un singur meci, în calificările de la Australian Open unde a câștigat un singur game contra Cristinei Bucsa. Cristina este o sportivă firavă, care își pierde destul de ușor serviciul și nu are lovituri puternice, astfel că suprafețele rapide o dezavantajează. 

cota2.ro

Alexandra Ignatik (Cadanțu) este o sportivă de 32 ani aflată pe locul 174 WTA. Spre deosebire de adversara sa, Alexandra a avut o carieră mult mai solidă, fiind la un moment dat pe locul 59 WTA și jucând de asemenea două finale WTA la Bol și Monterrey. În ultimii ani, joacă mai mult în turnee de nivel ITF, acolo unde are rezultate bune, având anul acesta 3 finale și un titlu câștigat. Alexandra a jucat pe tabloul principal la toate turneele de mare șlem, atingând turul 2 la Wimbledon în 2013. 

Având în vedere suprafața pe care se dispută partida, nu o văd pe Alexandra Ignatik să aibă vreo problemă în meciul contra unei adversare extrem de modestă pe suprafețele rapide. Cristiana Dinu a jucat în ultimii 6 ani, doar 4 partide pe o altă suprafață decât zgura, 3 dintre ele fiind pierdute clar. Merg pe victorie 2-0. 

 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Cristina Dinu vs Alexandra Ignatik
Pronostic:
Alexandra Ignatik 2-0
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 7.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro