Ponturi Pariuri Tenis Ivashka vs Tsitsipas

BETFAIR EXCHANGE

Bielorusul Ilya Ivashka (40 ATP) și grecul Stefanos Tsitsipas se întâlnesc astăzi, după ora 15:30, în optimile turneului pe iarbă de la Mallorca.  Ilya Ivashka este un jucător periculos, cu un joc consistent și un serviciu foarte, foarte bun. Interzis la Wimbledon, din cauza invaziei ruse din Ucraina, sportivul din Belarus se concentrează pe turneele premergătoare pe iarbă. A avut prestații mai mult decât decente la 's-Hertogenbosch și Halle, dar de fiecare dată a avut ghinionul să îl întâlnească pe liderul mondial Daniil Medvedev. L-a chinuit serios pe rus, câte un tiebreak în fiecare înfruntare. Relația lui Ivashka cu iarba a devenit tot mai bună cu trecerea anilor. În 2021 a ajuns până în optimi la Wimbledon, eliminat de finalistul Matteo Berrettini. 

Stefanos Tsitsipas se apropie de 24 de ani, iar visul unui turneu de Grand Slam încă nu a fost îndeplinit. Grecul nu se întrebuințează serios în turneele de încălzire pe iarbă, dovadă înfrângerile venite rapid atât la Stuttgart, în fața lui Andy Murray, cât și la Halle, contra lui Nick Kyrgios. Acum, cu atât mai mult nu are nevoie de un parcurs lung, obositor, chiar înainte de Wimbledon. Mallorca este o regiune frumoasă, călduroasă. Probabil grecul a considerat-o mai mult o vacanță decât o șansă la un titlu. 

cota2.ro

Ivashka și Tsitsipas nu s-au întâlnit niciodată într-un meci pe iarbă. Cele mai interesante informații și statistici înainte disputei de la Mallorca:

• 40, locul ocupat de Ilya Ivashka în acest moment, este cel mai bun din carieră

• Ilya Ivashka nu și-a pierdut niciodată serviciul în meciul din primul tur, câștigat în fața lui Emil Ruusuvouri, scor 6-4, 6-1

• 10-7 e bilanțul lui Ilya Ivashka în turneele ATP disputate pe iarbă

• Stefanos Tsitsipas are un bilanț mai slab, 10-10. E vorba de turneele pe iarbă, cu excepția Wimbledon

• Ivashka a câștigat 21% dintre game-urile jucate pe serviciile adversarilor pe iarbă, în carieră. Procentajul lui Tsitsipas e mai scăzut, 14%.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru pariul de tip PRO pe victoria lui Ilya Ivashka este @2.82. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Ivashka vs Tsitsipas
Pronostic:
1
Cota
2.82
Cota finala: 2.82
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro