Ponturi Pariuri Tenis Ostapenko vs Madison Keys

Superbet

Madison Kyes (24 WTA) o întâlnește pe letona Jelena Ostapenko (14 WTA) în optimile turneului de la Eastbourne.  Madison Keys este posesoarea unuia dintre cele mai bune servicii din circuitul WTA. Tocmai de asta americanca se simte mai bine pe hard și pe iarbă, suprafațe unde își poate folosi avantajul. Keys a început în forță anul 2022, cucerind titlul la Adelaide, apoi atingând faza semifinalelor la Australian Open. Din cauza unor probleme medicale a luat o pauză după Roland Garros. A decis ca unicul turneu de pregătire pentru Wimbledon să fie cel de la Eastbourne. Primul meci a fost unul promițător, o victorie scurtă în fața lui Lauren Davis, scor 6-4, 6-3. 

Jelena Ostapenko a devenit și mai antipatică în circuit. Săptămâna trecută, la Eastbourne, a oferit niște declarații lipsite de fair-play la adresa Rebecăi Marino. Și-a atras oprobiul publicului și a fost eliminată în turul următor de Yastremska. La Eastbourne a trecut la debut de australianca Ajla Tomljanovic, 6-4, 6-4. Sportiva din Letonia are un stil extrem de agresiv. Joacă decisiv fiecare minge, lovește cât de tare poate. Uneori îi iese, alteori nu. 

cota2.ro

Madison Keys a câștigat ambele meciuri disputate împotriva Jelenei Ostapenko. Alte informații și statistici interesante: 

• singurul meci direct pe iarbă a avut loc în 2016, la Birmingham. Madison Keys s-a impus 6-7(1), 6-4, 6-2

• Madison Keys a câștigat 71% dintre meciurile disputate pe iarbă în carieră. Ostapenko are un procentaj mai slab, 67.8%

• Madison Keys a câștigat două turnee pe iarbă în carieră. Ostapenko are doar unul în palmares

• în anul 2022, Keys a atins cel mai bun procentaj al punctelor adjudecate cu prima minge, 70%

• 135 de ași a expediat Madison Keys în cele 28 de meciuri disputate în 2022. Ostapenko are 81 de ași în 26 de înfruntări

• în schimb, Ostapenko a comis mult mai multe duble greșeli, 94, față de cele 50 ale lui Madison Keys. 

Pe Superbet, cota pentru pariul combinat Madison Keys câștigă și peste 21.5 game-uri în meci este @3.40. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Ostapenko vs Madison Keys
Pronostic:
2 & Peste 21.5 game-uri
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 3
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro