Ponturi Pariuri Fotbal Anglia U19 vs Serbia U19

Superbet

Proiectul SCĂRIȚĂ - PASUL 1

Ultima data ne-am blocat la pasul 5, ultimul care ne-ar fi adus un 5x la miza inițială. Scărița propusă pentru voi este una simplă. Începem cu miza de 50 de lei în sistem ALL-IN, plasăm în fiecare zi o cota de maximu 1.60 și formată din maximum 2 meciuri, timp de 5 zile. Deci cum v-am spus pașii sunt simpli, sperăm să îi punem urma. Pentru azi mi-a atras atenția un meci din calificările pentru campionatul european de juniori U19. Naționala Angliei va intalni Serbia în a doua etapa din grupa B, gazdele venind după o victorie clară la 0 în fața Austriei, în timp ce sârbii au reușit doar un egal cu Israel.

cota2.ro

Anglia nu a primit niciun gol în rundele de calificare. Au învins Andorra cu 4-0, au remizat cu 0-0 împotriva Elveției și au învins Suedia cu 2-0. Echipa lui Ian Foster a câștigat toate cele trei jocuri din Elit Round. Au învins Republica Irlanda cu 3-1, Armenia cu 4-0 și Portugalia cu 2-0. Anglia a învins Austria cu 2-0 în meciul de deschidere al turneului. Golurile lui Carney Chukwuemeka și Alfie Devine le-au adus englezilor o victorie confortabilă.

Nu are rost să enumerăm jucătorii ambelor echipe, însă vă pot evidenția câteva piese importante, toate venind din partea Angliei. Dane Scarlett nelipsit din echipa, joacă pentru Tottenham U23, acesta marcând 6 goluri în cele 5 meciuri dinaintea acestui joc. Alături de Dane, il vom vedea pe Carney Chukwuemeka, jucătorul lui West Ham, cotat la 6 mil. Euro, valoare care se apropie foarte puțin de tot lotul Serbiei, cotat la 7.15 mil. euro.

Bine de știut:

  • Serbia a primit cel puțin un gol în ultimele 6 jocuri;
  • Anglia nu a primit gol în 6 din ultimele 7 jocuri;
  • Anglia a castigat la o diferenta de cel putin 2 goluri in ultimele 5 meciuri

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Anglia U19 vs Serbia U19
Pronostic:
1 solist (Supercota)
Cota
1.53
Cota finala: 1.53
Profit: 1.59
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro