Ponturi Pariuri Tenis Zsombor Piros vs Mikhail Kukushkin

BETANO

Astăzi se va definitiva tabloul principal de la Wimbledon, iar eu vă propun un pont de la meciul din ultimul tur al calificărilor dintre Zsombor Piros și Mikhail Kukushkin. 

Zsombor Piros este un sportiv maghiar în vârstă de 22 ani, clasat pe locul 178 ATP. El a reușit în premieră să urce între primii 200 jucători ai lumii, în special grație unui an 2021 foarte bun, în care a cucerit 3 titluri mici, de nivel ITF. Zsombor preferă zgura, fiind un jucător destul de scund, cu un serviciu relativ modest. Anul acesta are victorii cu Sam Querrey și Gerasimov în calificări la Roland Garros, dar și o finală la Challengerul de la Split, toate rezultatele fiind însă pe zgură. Aici a trecut de Moraing și Pucinelli de Almeida, fără să piardă set. 

cota2.ro

Mikhail Kukushkin este un sportiv din Kazakhstan, clasat pe locul 160 ATP. Ajuns la 34 ani, Kukushkin este un jucător experimentat, care a cochetat numai puțin de 8 ani cu prima sută mondială, ajungând la un moment dat pe locul 39 mondial. Are un titlu ATP în carieră, dar și optimi de finală la Wimbledon și Australian Open. Aici a jucat foarte bine, trecând de Giustino și Kohlschreiber, confirmând încă odată că se simte foarte bine pe iarbă. 

Înaintea acestor calificări, Zsombor Piros nu a disputat nicio partidă la seniori pe iarbă, el jucând aproape în exclusivitate pe zgură. Acest lucru cred că va conta destul de mult în fața unui jucător experimentat, cu rezultate foarte bune pe suprafețele rapide. Îl văd favorit pe Kukushkin.  

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Zsombor Piros vs Mikhail Kukushkin
Pronostic:
Victorie Mikhail Kukushkin
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 8.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro