Ponturi Pariuri Fotbal Qizilqum vs Pakhtakor

Fortuna

In runda a 12-a ,in Uzbekistan-Super League,incepand cu ora 18.00 se anunta un meci foarte interesant.Avem un duel intre ocupanta pozitiei 4,Qizilqum si ocupanta pozitiei 6,Pakhtakor,doua echipe care sunt intr-o forma nu foarte buna tinand cont de ultimele meciuri disputate.

In ultimele 5 meciuri disputate,gazdele au reusit 2 victorii consecutive(ultimele 2),2 infrangeri si o remiza iar oaspetii o victorie si 4 remize consecutive.Tinand cont ca ambele vin dupa o victorie la scor,castigate in deplasare, ma astept la un meci cu goluri in seara aceasta.

cota2.ro

  • Qizilqum: W W L L D
  • Pakhtakor: W D D D D

Am zis ca vad un meci frumos ,interesant cu goluri pentru ca am tinut cont si de meciurile H2H.Media de goluri este undeva aproape de 3 in ultimele 5 meciuri directe.In ultimul meci direct,in 2021,s-au inscris 6 goluri.

Din punct de vedere valoric:

  • Qizilqum: €4.68m
  • Pakhtakor: €9.80m

Acum,pronosticul meu pentru acest eveniment va merge pe o varianta la goluri.Pentru ca in ultimele 5 meciuri disputate pe teren propriu,Qizilqum a inscris de fiecare data ,reusind 3 victorii si 2 infrangeri ,voi merge ca va inscrie cel putin o data.


Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Qizilqum vs Pakhtakor
Pronostic:
Qizilqum P0.5g/meci
Cota
1.56
Cota finala: 1.56
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro