Ponturi Pariuri Fotbal Sao Paulo vs Palmeiras

BETFAIR SPORTSBOOK

Sao Paulo și Palmeiras se întâlnesc la noapte, de la ora 02:00, în turul optimii de finală din Cupa Braziliei. Sao Paulo are un lot peste media campionatului din Brazilia, cotat la aproape 87 de milioane de euro. Performanțele lipsesc însă. Stagiunea trecută au încheiat pe locul 13 în prima ligă. Pe bancă a fost instalat fostul mare portar Rogerio Ceni, iar progresul este mic, locul 9 în clasamentul la zi. Cupa Braziliei nu a fost niciodată un obiectiv pentru Sao Paulo. În întreaga istorie de 92 de ani a disputat o singură finală, pierdută, în 2002.

Palmeiras este cea mai valoroasă echipă din Brazilia, liderul campionatului și câștigătoarea ultimelor două ediții din Cupa Libertadores. Palmeiras este favorită și în noua ediție a competiției continentale. A trecut de faza grupelor cu 6 victorii din 6 meciuri și un golaveraj impresionant, 25-3. Managerul portughez Abel Pereira are un lot echilibrat, plin de tineri talentați, în care a strâns și cei mai valoroși fotbaliști din campionat. Cota de piață este 160.35 milioane de euro. Palmeiras a cucerit de 4 ori Cupa Braziliei. 

cota2.ro

Sao Paulo și Palmeiras s-au întâlnit și în urmă cu două zile, în campionat. A fost un adevărat thriller. Gazdele au condus cu 1-0 până în prelungirile meciului. Presiunea celor de la Palmeiras a dat roade, iar Gomez și Murilo Cerqueira au adus o victorie nesperată, scor 2-1. Alte informații și statistici interesante: 

• Palmeiras a dominat meciul direct din urmă cu două zile: 61% posesie, 23-12 ocazii de gol, 7-3 șuturi pe poartă, 7-3 cornere

• Palmeiras câștigase și precedentul meci direct contra lui Sao Paulo, 4-0, în aprilie 2022

• Palmeiras are cel mai bun atac din prima ligă a Braziliei, 25 de goluri înscrise în 13 partide

• 18.08 ocazii de gol/meci și-a creat Palmeiras în acest sezon, de departe cea mai ridicată medie din primul eșalon 

• Palmeiras este prima și în ierarhia șuturilor expediate pe spațiul porților adverse, o medie de 5.85 execuții/partidă

• 6.9 cornere/meci a obținut Palmeiras în acest sezon, cea mai ridicată medie din Brazilia. 

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru Palmeiras înscrie cel puțin un gol și Palmeiras are cel puțin 5 cornere este @2.10. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Sao Paulo vs Palmeiras
Pronostic:
Palmeiras înscrie & are minim 5 cornere
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro