Ponturi Pariuri Tenis Simona Halep vs Bianca Andreescu

BETANO

Vom merge și astăzi pe un pariu care ne-a tot ieșit în perioada recentă, bazat pe serviciul Simonei Halep. 

În semifinale la Bad Homburg, ultimul turneu de iarbă premergător Wimbledon, Simona o întâlnește pe jucătoarea canadiană de origine română, Bianca Andreescu. 

cota2.ro

Simona a jucat bine în ultimul timp, bifând 6 victorii din cele 7 partide disputate pe iarbă în acest sezon, singura înfrângere fiind în semifinale la Birmingham. În toate aceste 7 partide ea a servit minim 3 ași, apogeul fiind atins ieri când a înregistrat 10 ași contra Amandei Anisimova. Patrick Mouratoglu lucrează extrem de mult pe partea de serviciu existând chiar și un clip care a devenit viral, în care Simona și antrenorul său exersau plasamentul serviciului pe iarbă. 

Bianca Andreescu a revenit la cel mai înalt nivel după aproape 1 an de inactivitate și se descurcă destul de bine, reușind victorii cu Răducanu, Martic sau Kasatkina. Fostă câștigătoare de US Open, Bianca nu este încă la cel mai bun nivel din punct de vedere fizic și de aceea poziționarea sa în teren este uneori deficitară. Ea primește de obicei mulți ași, lăsând destul de multe puncte ușoare adversarelor, mai ales atunci când situația în game îi este clar defavorabilă. A primit recent 12 ași cu Pliskova, 7 cu Swan și 4 cu Kasatkina. 

Liniile cresc și cotele scad pe numărul de ași trimiși de Simona, însă merg cu încredere pe cota de 1.75 oferită de Betano - Simona Halep - peste 3.5 ași. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Simona Halep vs Bianca Andreescu
Pronostic:
Simona Halep - peste 3.5 ași
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 8
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro