Ponturi Pariuri Tenis Roberto Bautista Agut vs Stefanos Tsitsipas

Fortuna

Finala turneului de iarbă de la Mallorca îi aduce față în față pe Roberto Bautista Agut și Stefanos Tsitsipas, meci pentru care vă propunem un pronostic. 

Roberto Bautista Agut este unul dintre veteranii circuitului, un jucător cu 11 titluri ATP în carieră, fost nr.9 mondial. Oarecum atipic pentru jucătorii spanioli, el s-a simțit mereu bine pe suprafețele rapide, acolo unde a câștigat 10 din cele 11 trofee din carieră. Pe iarbă este semifinalist la Wimbledon în 2019, are titlu câștigat la Hertogenbosch,iar în 2021 a trecut 3 tururi la Wimbledon fiind învins de Shapovalov. Anul acesta are un bilanț 6-1 pe această suprafață, pierzând doar cu Medvedev în sferturi la Halle. Aici i-a eliminat pe Taro Daniel, Kyrgios, Medvedev și Bellier , fără să piardă set. 

cota2.ro

Stefanos Tsitsipas este un jucător grec de 23 ani, clasat pe locul 6 ATP. Deși este încă tânăr, el este de ceva timp în prim planul circuitului masculin având rezultate foarte bune, printre care finală la Roland Garros, semifinală la Australian Open și 8 turnee ATP câștigate. Dacă pe zgură este indubitabil unul dintre cei mai buni jucători din lume, pe iarbă rezultatele sale sunt mai modeste, fiind eliminat în primul tur la ultimele două participări la Wimbledon, în timp ce anul acesta a trecut doar câte un tur la turneele de la Stuttgart și Halle, fiind învins de Murray și Kyrgios. 

Chiar dacă specialiștii îl văd favorit pe Tsitsipas, eu merg cu încredere pe victoria lui Roberto Bautista Agut, un jucător mult mai solid pe iarbă, care a jucat foarte bine în această săptămână și care beneficiază și de susținerea publicului iberic. Roberto are o deplasare foarte bună în teren și returnează majoritatea mingilor venite de la adversar, lucru care cu siguranță îl va enerva pe Tsitsipas și îl va obliga să riște. Cota pe iberic este în scădere. 

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Roberto Bautista Agut vs Stefanos Tsitsipas
Pronostic:
Victorie Roberto Bautista Agut
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro