Ponturi Pariuri Tenis Federico Coria vs Francesco Passaro

BETANO

În așteptarea Wimbledon, venim cu un pronostic de la finala Challenger-ului de la Milano, între doi jucători din generații diferite, Federico Coria și Francesco Passaro. 

Federico Coria a ajuns la 30 ani, iar momentan se află pe locul 70 ATP. El este un zgurist clasic, cu rezultate medii, fiind însă departe de performanțele și talentul fratelui său Guillermo.

cota2.ro

Federico nu a câștigat niciun titlu ATP în cariera sa, fiind însă un jucător excelent la nivel Challenger și ITF, nivelul inferior din tenisul profesionist, acolo unde doar anul trecut a jucat 5 finale, câștigând 2 titluri, la Prostejov și Brasilia. Anul acesta a jucat mai mult în turnee ATP, are semifinale la Marrakech și victorii cu jucători de top precum Carreno Busta, Davidovich Fokina ori Denis Kudla. Aici nu a pierdut set, însă adversarii au fost modești, Krstin, De Loore, Darderi și Shevchenko. 

Francesco Passaro este un jucător italian din noua generație, aflat pe locul 254 ATP. El se află în cea mai bună formă a carierei sale și a făcut un salt extraordinar anul acesta, după ce la finalul anului 2021 era clasat abia pe locul 599. Francesco se află la a 4 -a finală în circuitul ITF în 2022, având un titlu la Monastir și două finale pierdute contra lui Rune și Musetti, ambele în decisiv. Asemenea adversarului său, a ajuns în această finală fără să piardă set. 

Coria pare favorit, însă Francesco Passaro traversează o perioadă foarte bună și nu îl văd victimă sigură. Italianul are meciuri solide anul acesta contra lui Munar sau Rune și beneficiază și de aportul propriului public. Anticipez o partidă lungă și posibil set decisiv. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Federico Coria vs Francesco Passaro
Pronostic:
Peste 21.5 game-uri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 6.40
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro