Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.58

BETANO

Astăzi debutează turneul de la Wimbledon, cel mai important turneu pe iarbă și unul dintre cele 4 turnee de mare șlem din tenisul mondial. În ciuda controverselor legate de interzicerea sportivilor ruși, urmată de neacordarea de către ATP/WTA a punctelor în clasamentul mondial, competiția rămâne un mare punct de interes la care participă cei mai buni jucători din lume. 

Pentru astăzi avem un bilet format din 3 partide, cu șanse mari de reușită.

cota2.ro

Ana Krunic - Sorana Cîrstea

La mai puțin de 2 săptămâni de la victoria clară de la Birmingham, Sorana Cîrstea o reîntâlnește pe Ana Krunic în primul tur de la Wimbledon. Jucătoarea noastră are așteptări mari de la acest turneu, mai ales în lumina evoluțiilor bune pe iarbă din ultimul timp, cu victorii la Shelby Rogers ori Donna Vekic. Sportiva din Târgoviște este foarte bună pe suprafețele rapide, acolo unde își pune în valoare serviciul și loviturile puternice, greu de returnat de adversare. Cîrstea are un ascendent moral în fața adversarei sale căreia i-a cedat doar 2 game-uri în precedenta partidă directă și o văd mare favorită și acum. Merg pe un handicap mic în favoarea jucătoarei noastre. 

Adrian Mannarino - Max Purcell 

Partidă mai echilibrată decât o arată cotele, între doi jucători cu servicii foarte bune, Adrian Mannarino și Max Purcell. Suprafața rapidă de la Wimbledon nu permite realizarea a prea multe breakuri, astfel că ne așteptăm la o partidă lungă, posibil decisă în decisiv. Chiar dacă nu mai este la prima tinerețe, Mannarino este bun pe iarbă, acolo unde anul trecut i-a luat 2 seturi lui Federer, în timp ce Purcell este un jucător în plină ascensiune cu un bilanț, 7-2 pe iarbă în acest an. Mergem pe over. 

Jannik Sinner - Stan Wawrinka 

Jannik Sinner este unul dintre copiii teribili ai noului val din circuitul masculin, un jucător extrem de valoros care la doar 20 ani are deja 5 titluri ATP în palmares și a învins mai toți marii jucători ai lumii. El a suferit în ultimul timp din cauza unei accidentări la laba piciorului care l-a forțat să abandoneze la Indian Wells, Miami și Roland Garros, însă vine la acest turneu după ce a jucat doar 1 meci în ultima lună, fiind preocupat de recuperarea sa. În formă fizică bună, Sinner poate fi chiar printre favoriții la câștigarea turneului. La 37 ani, Stan Wawrinka este unul dintre cei mai in vârstă jucători din circuitul masculin. Elvețianul fost număr 3 mondial și câștigator a 3 turnee de mare șlem este foarte aproape de finalul unei cariere impresionante în care a ținut cu brio piept marilor jucători precum Federer, Nadal ori Djokovic. Wawrinka s-a confruntat cu mari probleme în ultimii ani și a revenit după 1 an și jumătate de inactivitate, iar forma sa fizică nu este la cel mai înalt nivel. De la revenire, elvețianul nu a impresionat și are un bilanț 3-6. Merg pe victoria lui Sinner la cel puțin 2 seturi diferență. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Aleksandra Krunic vs Sorana Cîrstea
Pronostic:
Sorana Cîrstea -2.5 game-uri
Cota
1.52
Adrian Mannarino vs Max Purcell
Pronostic:
Peste 33.5 game-uri
Cota
1.50
Jannik Sinner vs Stan Wawrinka
Pronostic:
Jannik Sinner -1.5 seturi
Cota
1.57
Cota finala: 3.58
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro