Ponturi Pariuri Tenis Alison Van Uytvanck vs Emma Raducanu

BETFAIR EXCHANGE

Emma Răducanu (19 ani, 11 WTA) și Alison Van Uytvanck (28 de ani, 46 WTA) se întâlnesc în primul tur de la Wimbledon, astăzi, după ora 17:30. Pentru Emma Răducanu a venit momentul să demonstreze că nu este o „one hit wonder” și că titlul cucerit anul trecut la US Open nu a fost o întâmplare. Unde poate începe revirimentul ei dacă nu acasă, în Anglia, pe arena centrală de la Wimbledon, în fața unui public călduros? Jucătoarea cu origini în România vine cu bateriile încărcate. S-a retras în unicul meci pe iarbă din acest sezon, pe 7 iunie, la Nottingham. A avut timp suficient pentru o pregătire temeinică. Competiția londoneză a fost locul unde Răducanu a făcut primii pași în tenisul mare. Anul trecut a primit un wildcard pe tabloul principal și a ajuns până în optimi, eliminând pe parcurs jucătoare cu nume, Paula Badosa, Marketa Vondrousova și Sorana Cîrstea, fără să cedeze vreun set. 

Alison Van Uytvanck este o jucătoare fără mari performanțe în carieră. A cucerit 5 titluri, nimic important și niciunul pe iarbă. Mai renumită a devenit atunci când și-a recunoscut orientarea homosexuală și relația cu colega din circuit Greet Minnen. La primele două turnee de Grand Slam din acest an, belgianca nu a performat. A fost învinsă în turul secund la Australian Open și eliminată în primul meci la Roland Garros. La Wimbledon a atins o singură dată faza optimilor de finală, în 2018. 

cota2.ro

Emma Răducanu a câștigat singurul meci direct disputat împotriva lui Alison Van Uytvanck, vara trecută, la Chicago, scor 7-6(7), 6-3. Alte informații și statistici relevante: 

• 84-72 în favoarea Emmei Răducanu a fost raportul punctelor câștigate în unicul meci direct

• Emma Răducanu a câștigat 39.1% dintre game-urile jucate pe serviciile adversarelor în anul 2022. Alison Van Uytvanck stă mult mai prost, doar 31.9%

• În ultimele două sezoane, Alison Van Uytvanck nu a învins-o niciodată o jucătoare de top 20 WTA

• Emma Răducanu a avut procentaje extraordinare ediția trecută de Wimbledon, peste 75% dintre punctele jucate cu prima minge fiind câștigate

• Alison Van Uytvanck a părăsit turneul de la Wimbledon încă din primul tur anul trecut.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria Emmei Răducanu este @2.58.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Alison Van Uytvanck vs Emma Raducanu
Pronostic:
2
Cota
2.58
Cota finala: 2.58
Profit: 7.90
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro