Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.05

BETFAIR SPORTSBOOK

Kazahul Alexander Bublik (25 de ani, 39 ATP) îl întâlnește în primul tur de la Wimbledon pe maghiarul Marton Fucsovics (30 de ani, 57 ATP).  Alexander Bublik este un personaj unic în circuitul ATP. Vine mereu cu execuții inedite, e maestrul servelor din mână și aduce de fiecare dată zâmbete în tribune. Din punct de vedere al calităților are un potențial enorm, un serviciu de top și o dexteritate aparte pentru cei 1.96 metri. Problema lui e atitudinea delăsătoare din anumite momente. Nu va fi cazul și acum, la Wimbledon, turneul lui favorit de Grand Slam, unde premiile sunt extrem de mari. Anul 2021 i-a adus lui Bublik și primul titlu din carieră, la Montpellier.

Marton Fucsovics este un jucător total diferit față de Bublik. Nu strălucește în niciun aspect, dar este muncitor, face lucrurile corect și luptă pentru fiecare punct. Uneori nu este suficient. Maghiarul are în palmares un singur titlu ATP, cucerit în 2018, la Geneva. 

cota2.ro

• Bublik și Fucsovics s-au întâlnit de 4 ori în carieră. Jucătorul din Kazahstan conduce cu 3-1

• Cea mai recentă dispută directă a avut loc la Madrid, în 2021, victorie a lui Bublik, scor 7-6(5), 6-3

• Bublik are două victorii la jucători de top 10 mondial în anul 2022. I-a învins pe Ruud și pe Zverev

• Bublik are bilanț pozitiv în ultimele 4 sezoane pe iarbă

• 349 de ași a servit Alexander Bublik în anul 2022. Marton Fucsovics are 86 de ași.

------------------------

Beatriz Haddad Maia (26 de ani, 29 WTA) o întâlnește pe Kaja Juvan (21 de ani, 60 WTA) în primul tur al turneului de la Wimbledon.  Brazilianca Haddad Maia este revelația sezonului pe iarbă. Până în luna iunie a acestui an nu avea niciun trofeu în palmares. Luna asta a cucerit titlurile la Nottingham și Birmingham și a ajuns în semifinale la Eastbourne, învinsă la mare luptă de Petra Kvitova, scor 6-7(5), 4-6. Printre victimile ei recente se numără jucătoare de top, precum Simona Halep, Camila Giorgi sau Maria Sakkari. 

Slovena Kaia Juvan este o jucătoare fără trofeu în circuitul WTA. Suprafața ei favorită este zgura. Anul acesta a disputat două meciuri pe iarbă, ambele soldate cu înfrângeri. La Bad Homburg, în urmă cu 8 zile, a fost nevoită să se retragă în disputa cu Lucia Bronzetti, din cauza unei accidentări. 

• Beatriz Haddad Maia a câștigat ambele meciuri directe contra slovenei Kaja Juvan

• una dintre dispute a avut loc la un turneu de Grand Slam, Australian Open 2019, victoria lui Haddad Maia cu 6-3, 6-4

• Beatriz Haddad Maia a câștigat 67.44% dintre meciurile disputate pe iarbă în carieră. Kaja Juvan are un procent de doar 50%

• 93 de ași a servit Haddad Maia în anul 2022. Kaja Juvan doar 46

• Haddad Maia a câștigat 66% dintre puncte jucate pe propriul serviciu în acest an. Juvan stă mai prost, 62%.

-----------------------

Andy Murray (35 de ani, 51 ATP) îl întâlnește în primul tur de la Wimbledon pe australianul James Duckworth (30 de ani, 77 ATP).  Andy Murray revine în locul unde a obținut cele mai mari performanțe din carieră, arena centrală a complexului de la Wimbledon. Aici a cucerit două dintre cele trei turnee de Grand Slam din palmares, în 2013 și 2016, și medalia de aur la Jocurile Olimpice din 2012. Andy a depășit problemele medicale avute în ultimii ani și a arătat bine de tot în primele meciuri pe iarbă din acest sezon, jucând finala la Stuttgart, 4-6, 7-5, 3-6, în fața lui Berrettini, unul dintre favoriții din acest an de la Wimbledon. Murray a învins pe parcurs 3 jucători foarte buni pe această suprafață, 2-0 de fiecare dată, contra lui Bublik, Tsitsipas și Kyrgios. 

James Duckworth este adversarul perfect pentru primul tur. Este un australian fără calități ieșite din comun, cu un joc curat, dar fără sclipiri. Nu a cucerit niciun turneu în carieră și nu a trecut niciodată de turul 3 al unui turneu de Grand Slam. Cea mai bună poziție ocupată a fost locul 46. 

• Andy Murray a câștigat ambele meciuri disputate împotriva lui James Duckworth

• A fost 6-7(5), 6-3, 7-4, 6-3 la Us Open 2018 și 6-3, 6-4 la Brisbane 2019

• Murray are un bilanț fenomenal pe iarbă în carieră, 125 de victorii și doar 35 de înfrângeri, procentaj de 78.13% al meciurilor câștigate

• James Duckworth a câștigat 53.03% dintre disputele pe iarbă

• 161 de ași a expediat Andy Murray în anul 2022. James Duckworth doar 47

• 74% este procentajul punctelor câștigate de Andy Murray cu primul serviciu în anul 2022. James Duckworth stă mai prost și aici, 68%.

CHALLENGE COTA 2

Voi juca cele 3 meciuri pe același bilet în cadrul proiectului Challenge Cota2, bilet pe care îl puteți vedea postat în clipul de mai jos!

💰MONEY MANAGEMENT: În cadrul acestui Challenge joc cu mize fixe toate pariurile, iar separat, pornind de la 100 de Lei, îmi doresc să prind o serie de 10 pariuri consecutiv câștigătoare și să reinvestesc câștigul până ajung la 100.000 de Lei. Este foarte greu, dar nu imposibil!


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Bublik vs Fucsovics
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
1.50
Haddad Maia vs Juvan
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
1.20
Murray vs Duckworth
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
1.14
Cota finala: 2.05
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro