Ponturi Pariuri Tenis Mikhail Kukushkin vs Jenson Brooksby

Superbet

Forțăm o cotă mare, dar cu șanse bune de reușită în opinia mea, la meciul din primul tur de pe tabloul masculin de la Wimbledon, între Mikhail Kukushkin și Jenson Brooksby.  

Mikhail Kukushkin este un sportiv din Kazakhstan, clasat pe locul 160 ATP. Ajuns la 34 ani, Kukushkin este un jucător experimentat, care a cochetat numai puțin de 8 ani cu prima sută mondială, ajungând la un un moment dat pe locul 39 mondial. Are un titlu ATP în carieră, dar și optimi de finală la Wimbledon și Australian Open. Aici vine din calificări, după ce i-a eliminat pe rând, pe Giustino, Kohlschreiber și Zsombor Piros.  

cota2.ro

Jenson Brooksby este un american de 21 ani,clasat pe locul 34 ATP. Văzut drept o mare speranță a tenisului masculin, Brooksby traversează o perioadă foarte slabă, înregistrând o singură victorie în ultimele 6 partide, în fața modestului Jesper de Jong. Brooksby a pierdut clar, 3-0 în primul tur la Roland Garros contra lui Cuevas, continuând forma slabă în meciurile cu Krajinovic și Draper când a câștigat doar 7, respectiv 4 game-uri. Serviciul nu i-a funcționat deloc având procentaje sub 60% la primul serviciu, deși iarba avantajează mult jucătorul aflat la serviciu. 

Mikhail Kukushkin este un sportiv experimentat, care de-a lungul carierei are victorii importante pe iarbă cu Isner sau De Minaur. Brooksby pare într-un blocaj în ultima perioadă, fiind foarte inconstant, astfel că o cotă de 3.10 pentru Kukushkin este de incercat. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Mikhail Kukushkin vs Jenson Brooksby
Pronostic:
Victorie Mikhail Kukushkin
Cota
3.10
Cota finala: 3.10
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro