Ponturi Pariuri Tenis Felix Auger-Aliassime vs Maxime Cressy

BETANO

Felix Auger-Aliassime - Maxime Cressy

In a doua zi de la Wimbledon avem parte de un meci extrem de interesant, intre doi jucatori care evolueaza foarte bine pe iarba si se claseaza in primii 20 de jucatori in ceea ce priveste serviciul pe aceasta suprafata. Canadianul e cotat cu a patra sansa in acest moment la castigarea trofeului, insa cred ca pentru a avansa in turul urmator, va avea foarte mult de munca.

Deși Felix Auger Aliassime a inceput sa invete cum să câștige dueluri în turneele de Grand Slam, insa trebuie spus că niciunul dintre meciurile sale nu a început vreodată într-un mod convingător. Acesta a castigat in 5 seturi meciul său din primul tur, de anul acesta, de la Australian Open, apoi a castigat în 4 seturi meciul din turul doi. La Rolland Garros, a trebuit să recupereze un deficit de două seturi în fața lui Juan Pablo Varillas, in primul tur, iar anul trecut, la US Open, a cedat un set în fața lui Evgeny Donskoy. Felix are un serviciu foarte bun, insa la fiecare turneu major are probleme, in special la debut contra unor adversari mult mai slab cotati. Pana acum nu a reusit mare lucru pe iarba, fiind eliminat in semifinale la Hertogenbosch de Van Rijthoven, locul 104 ATP si in sferturi la Halle de Hurkacz, locul 10 ATP. In acest sezon, canadianul are 30 de victorii si 15 infrangeri, un total nu foarte rau, insa imi e greu sa spun ca e unul foarte convingator.

cota2.ro

Cressy a avut un început de sezon excelent, ajungând până în finala la Melbourne, unde a fost invins cu greu de Rafael Nadal, iar la Australian Open a reusit sa ajunga pana in turul 4 unde a cedat din nou greu in fata rusului, Medvedev, in 4 seturi. Dupa o perioada foarte proasta unde pierdea pe banda rulanta la diferite turnee americane de hard si zgura, Maxime a trecut pe iarba si si-a regasit, oarecum, forma de la inceputul anului. Acesta s-a calificat la Halle insa a avut ghinion sa il intalneasca pe Hurkacz si fiind invins de acesta in 3 seturi, urmand ca mai apoi sa ajunga pana in finala la Eastbourne, unde a cedat extrem de greu in fata lui Fritz, dupa 3 seturi si doua tie-break-uri foarte disputate. Cressy e un jucator extrem de dur care foloseste serviciul si voleul foarte des. Cressy are un procentaj de peste 77% de puncte castigate cu primul serviciu in acest sezon de iarba, servind extrem de tare si fiind un jucator foarte dificil de invins. Deasemenea, el se descurca bine in fata serviciilor puternice, reusind sa returneze bine din interiorul liniei de fund.

Cred ca va fi un meci extrem de dificil pentru Felix. Cressy e si putin mai experimentat, iar faptul ca e un jucator foarte bun pe iarba, ii va face viata grea canadianului. Deasemenea, cred că Cressy poate avea un impact serios asupra serviciului favoritului, din motivele pe care le-am si menționat mai sus. L-am văzut pe americat cum a făcut ”pagube” importante împotriva serviciilor lui Hurkacz și Reilly Opelka, săptămâna trecută la Eastbourne si imi e greu sa cred ca Auger-Aliassime va fi scutit. Chiar daca bookmakerii ii ofera o cota de 1.30 numarului 9 mondial, eu cred ca vor fi destul de multe game-uri in acest duel si probabil se vor juca cel putin 4 seturi.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Felix Auger-Aliassime vs Maxime Cressy
Pronostic:
40+ game-uri in meci
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 7.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro